Ο Κέϊν επικεφαλής στους Ευρωπαίους σκόρερ, στην 4η θέση ο Παυλίδης

0

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξελίισεται η «μάχη» για την ανάδειξη του κορυφαίου σκόρερ των ευρωπαϊκών γηπέδων, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Χάρι Κέιν, σημείωσε το μοναδικό γκολ στην εκτός έδρας νίκη της Μπάγερν επί της Κολωνίας με 1-0 και με 18 γκολ σε 12 αγώνες της μπουντεσλίγκα, προηγείται στον σχετικό πίνακα.

Δύο γκολ λιγότερα, μετρά ο Σαντιάγκο Χιμένεθ, καθώς ο Μεξικανός επιθετικός της Φέγενορντ πέτυχε χα-τρικ στην νίκη με 4-2 επί της Εξέλσιορ, ενώ στην τρίτη θέση με 15 γκολ, βρίσκεται ο Σερού Γκιρασί της Στουτγκάρδης. Ακολουθούν με 14 τέρματα, ο Κιλιάν Μπαπέ, ο Ερλινγκ Χάαλαντ και ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος «βρήκε δίχτυα» ξανά, στην νίκη της Αλκμααρ επί της Φόλενταμ. Ωστόσο, ο Ελληνας επιθετικός έχει σκοράρει και στον διακοπέντα αγώνα με την Βααλβάϊκ, όμως το τέρμα δεν του έχει πιστωθεί ακόμη επίσημα.

Ο σχετικός πίνακας περιλαμβάνει τα πρωταθλήματα της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Αυστρίας, του Βελγίου, της Σκωτίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ρωσίας, της Ελβετίας, της Τουρκίας και της Ουκρανίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ