Ο πολιτισμός και ο αθλητισμός “ανθίζουν” στο Μαρούσι: Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της ΚΕΔΑ

0

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, του Προέδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 οι διαδημοτικοί αγώνες κολύμβησης Παιδιών Δημοτικών Σχολείων, Όμορων Δήμων, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου.

Οι αγώνες έγιναν με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης μίας αθλητικής χρονιάς (για τα ακαδημαϊκά έτη 2021-22) και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των αθλητικών τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου (28.5-30.6.22) που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ).

Τα παιδιά των όμορων Δήμων Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης- Πεύκης, Κηφισιάς και Χαλανδρίου αγωνίστηκαν σε τρία αγωνιστικά στυλ κολύμβησης: Ελεύθερο, Ύπτιο, Πρόσθιο, συνοδευόμενα από τους προπονητές τους. Υπεύθυνη των αγώνων η Μαρία Παράσχου. Προπονητές οι: Αφροδίτη Βλάχου, Φλώρα Ευαγγελίδου, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Ελένη Στεφανιδάκη.

Υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε ένα σύντομο χαιρετισμό συνεχάρη τα παιδιά για τις επιδόσεις τους και  αναφέρθηκε στο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και της γενικότερης συντήρησης που έγιναν πρόσφατα, έτσι ώστε να προσφέρονται στους δημότες σύγχρονες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Τις αγωνιστικές και καλλιτεχνικές προσπάθειες των μαθητών των Προγραμμάτων της ΚΕΔΑ παρακολούθησαν επίσης εκτός από την Αντιπρόεδρο Κατερίνα Βουρλάκη, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος και Γιάννης Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και  Εντεταλμένη Σύμβουλος Ελένη Λέκκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ