Πάτρα: Έρχονται συλλήψεις – Το τάμπλετ της Τζωρτζίνας «χτυπούσε» την ώρα της κηδείας

0

«Απόλυτα» δεμένη από την ΕΛ.ΑΣ χαρακτήρισε την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της κόρης της ο απόστρατος αξιωματικός Χρήστος Ρουγκάλας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» εκτίμησε ότι αναμένονται μέσα στην εβδομάδα εξελίξεις και για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας, οι θάνατοι των οποίων προηγήθηκαν αυτού της Τζωρτζίνας.

Ρουγκάλας: Το τάμπλετ «χτυπούσε» την ώρα της εξοδίου ακολουθίας

Ο κ. Ρουγκάλας αποκάλυψε ακόμη πως πρόσωπο που παρέστη στην κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας του είπε πως το τάμπλετ της μικρής, που η μητέρα της επέμεινε να το βάλει στα χέρια του παιδιού και να ταφεί με αυτό, «χτυπούσε» και ελάμβανε ειδοποιήσεις την ώρα της εξοδίου ακολουθίας.

Ρουγκάλας για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς των Πισπιρίγκου -Δασκαλάκη

Σε ότι αφορά την σπιτονοικοκυρά, ο κ. Ρουγκάλας ανέφερε στον Γιώργο Παπαδάκη ότι «τα ξαδέλφια της μακαρίτισσας της Ευγενίας που μένουν στον Αστακό δεν είχαν πληροφορηθεί για τον θάνατο της. Δεν ξέρω αν η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη “είχε την καλοσύνη” να τους ειδοποιήσουν. Δεν πρέπει να έγινε αυτό διότι και οι άνθρωποι εξεπλάγησαν, δεν είχαν και επικοινωνία τακτική και το έμαθαν από τις τηλεοράσεις. Ο μοναδικός που επισκεπτόταν την Ευγενία ήταν κάποιος γείτονας, στον οποίο είχε εκφράσει φόβους ότι θα της έκαναν κακό και δεν ήθελε να παίρνει από αυτούς ούτε ένα πιάτο φαγητό».

«Πρέπει οι συνάδελφοι να δουν την κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού της μακαρίτισσας η οποία είχε κάνει πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη για να πηγαίνει να εισπράττει τη σύνταξη της δική της και του συζύγου της και να πληρώνει διάφορες υποχρεώσεις», συνέχισε ο κ. Ρουγκάλας.

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στο στούντιο που είχε δημιουργήσει στον β’ όροφο της Μπιζανίου ο Μάνος Δασκαλάκης. «Είναι από τα καλύτερα μου λένε», σημείωσε. «Ένα στούντιο δεν στήνεται έτσι τυχαία ούτε με τον μισθό που παίρνει κάθε μήνα ένας οδηγός φορτηγού των 1.000 -1.200 ευρώ», τόνισε ο κ. Ρουγκάλας.

Επίσης διερωτήθηκε αν υπάρχουν δάνεια που ελάμβανε κατά καιρούς η σπιτονοικοκυρά. «Για κάποιον λόγο ίσως δεν πληρώνονταν οι λογαριασμοί από τα δάνεια που είχε πάρει. Όταν θα το ψάξουν ίσως και από εκεί να βρεθούμε προ εκπλήξεως», είπε ο κ. Ρουγκάλας.

Ρουγκάλας: Θα συλληφθούν ο Μάνος Δασκαλάκης και η αδελφή της μητέρας

Τέλος, ο κ. Ρουγκάλας εμφανίστηκε σίγουρος πως θα υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις για την πολύκροτη υπόθεση προβλέποντας ότι τα πρόσωπα αυτά είναι ο Μάνος Δασκαλάκης και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ανέφερε πως «η αίτηση διαζυγίου που κατατέθηκε νομίζω δεν θα “χρειαστεί”, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης θα βρίσκονται σε διαφορετικά σωφρονιστικά καταστήματα, όπως θα φανεί εμπλοκή και της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, το λέω και ας μου κάνουν πάλι μήνυση, αυτή είναι η εκτίμηση μου, ότι θα προφυλακιστούν και αυτοί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ