Παιανία: Διαδοχικές συναντήσεις για τις σχολικές δομές από την Δημοτική αρχή

0

Διαδοχικές συναντήσεις με τις προϊστάμενες και Διευθύντριες των Νηπιαγωγείων καθώς και το σύνολο των διευθυντών των σχολικών δομών του Δήμου Παιανίας Α’βάθμιας και Β’θμιας εκπαίδευσης πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Θανάσης Μιχαλόπουλος από κοινού με την προκάτοχό του Κλειώ Ανδρέου.

Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν η ενημέρωση για τα έργα που ολοκληρώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια αλλά και τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου. Ενημέρωση έγινε και για όσα βρίσκονται σήμερα σε εξέλιξη.

Κατά τις συναντήσεις έγινε επικαιροποίηση των αναγκών των σχολικών δομών από τους ίδιους τους διευθυντές ενώ ενημερώθηκαν για το νέο μοντέλο διοίκησης μετά την επικείμενη κατάργηση των σχολικών επιτροπών.

Ο Θανάσης Μιχαλόπουλος μετέφερε στις συναντήσεις την πάγια θέση του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη να μην υπάρχουν σχολικές δομές πολλαπλών ταχυτήτων αλλά να εξισωθούν προς το καλύτερο ώστε όλη η μαθητική κοινότητα να βιώνει τις ίδιες συνθήκες. Τόνισε πως προτεραιότητα έχουν οι σχολικές μονάδες που υστερούν ενώ παρουσίασε και το συνολικό σχέδιο για νέες δομές.

Το επόμενο διάστημα ακολουθούν προγραμματισμένες συναντήσεις του αντιδημάρχου Παιδείας με τους καθηγητές ανά μονάδα, τα 15μελή και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ