Παιανία: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της Οδού Χρυσανθέμων

0

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της Οδού Χρυσανθέμων στην Π1 της ΔΕ Παιανίας και παραδίδεται στους κατοίκους επιτρέποντάς τους πλέον να απολαμβάνουν τις ιδιοκτησίες τους σε ένα αστικό περιβάλλον με βασικές υποδομές.

Η κατασκευή αφορά ασφαλτόστρωση για το τμήμα της οδού Χρυσανθέμων, από Γραμματικού έως Ανδ. Συγγρού, ενώ στο υπόλοιπο τμήμα (απο Γραμματικού έως Θεμ. Κατσιμίχα) τοποθετήθηκαν κυβόλιθοι.

Παράλληλα αντικαταστάθηκε και το δίκτυο ύδρευσης μήκους 300 μ. έτσι ώστε να μην προκληθούν νέες φθορές μελλοντικά στο ίδιο σημείο ενώ αποκαταστάθηκαν και τα πεζοδρόμια έκτασης 260 τ.μ.

«Ένα ένα τα έργα που ξεκινήσαμε το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώνονται και παραδίδονται στους κατοίκους, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι δεν μένουμε σε υποσχέσεις. Η οδός Χρυσανθέμων, λίγα μέτρα από το κέντρο της Παιανίας, δεν έμοιαζε καν με αστική περιοχή ενώ οι περίοικοι αντιμετώπιζαν σημαντικά προβλήματα χειμώνα-καλοκαίρι. Όλα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν» δήλωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης ο οποίος επισκέφθηκε το σημείο. Συμπλήρωσε δε πως «είναι πολύ σημαντικό και το γεγονός ότι το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε από ίδιους πόρους. Όπου υπάρχει η δυνατότητα αυτή είναι η επιλογή μας για να συντομεύουμε τον χρόνο ολοκλήρωσης. Ακόμα και έτσι όμως χρειάστηκαν 18 περίπου μήνες από την προκήρυξη του έργου τον Οκτώβριο του 2022 μέχρι σήμερα, καθυστερήσεις ενδεικτικές των διαδικασιών που οφείλουμε να ακολουθούμε. Χαρακτηριστικό είναι πως μόνο για την μετακίνηση των στύλων ηλεκτροφωτισμού απαιτήθηκε μια πολύμηνη διαδικασία».

Ο Ισίδωρος Μάδης κατέληξε εξηγώντας πως «αντιλαμβάνομαι την ανάγκη των δημοτών και κατοίκων για άμεσα αποτελέσματα, δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό στη δημόσια διοίκηση. Γι’ αυτό και προσωπικά επικεντρώνομαι στην εκτέλεση άρτιων έργων που θα είναι για μια ζωή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ