Παλαιό Φάληρο: Βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του 45χρονου βιαστή

0

Στον εισαγγελέα οδηγείται το απόγευμα ο 45χρονος, που συνελήφθη κατηγορούμενος για τον βιασμό 34χρονης στο Παλαιό Φάληρο και απόπειρα βιασμού σε βάρος άλλης γυναίκας.

Ο ανδρας που κρατείται στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής αρνείται, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς, ενώ είναι ανέκφραστος και με παγωμένο βλέμμα, όπως αναφέρουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛΑΣ.

Τον φερόμενο ως βιαστή με το τατουάζ συνέλαβαν οι αλβανικές Αρχές και τον παρέδωσαν στην Ελληνική Αστυνομία, στις 02:30 τα ξημερώματα, στην Κακαβιά. Σημειώνεται, ότι οι ελληνικές Αρχές είχαν ενημερώσει ότι βρίσκεται στην Αλβανία και είχαν ζητήσει τη συνεργασία της γειτονικής χώρας.

Δείτε το βίντεο από τη σύλληψη του 45χρονου:

Σε βάρος του 45χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.

Πώς εντοπίστηκε ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου

Η επίσημη εκδοχή είναι πως ο δράστης εμφανίστηκε μισή ώρα μετά τις δύο τα ξημερώματα στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς και υπέγραψε ανωμοτί κατάθεση σύμφωνα με την οποία εξέφραζε την επιθυμία να “παραδοθεί και να δικαστεί από τις Ελληνικές Αρχές”.

Βεβαίως αυτή είναι η επίσημη εκδοχή γιατί δεν είχε εκδοθεί ακόμη το διεθνές ένταλμα και στη ουσία δεν θα μπορούσε καν να συλληφθεί στην Αλβανία.

Ωστόσο, Αλβανοί και Έλληνες αστυνομικοί συνεργάστηκαν άριστα, ενδεχομένως είχαν πάει ανεπισήμως και Έλληνες αστυνομικοί στην περιοχή και από κοινού τον εντόπισαν νωρίτερα το βράδυ εντός της Αλβανικής ενδοχώρας, στον Αυλώνα, τον προσήγαγαν και τον οδήγησαν στα σύνορα, όπου… πείστηκε να εκδηλώσει εγγράφως την πρόθεση του να παραδοθεί στις Ελληνικές Αρχές.

Από εκεί και ύστερα, μεταφέρθηκε στην Αθήνα και κρατείται στην ΓΑΔΑ, για την εκτέλεση του εντάλματος που εκδόθηκε σήμερα σε βάρος του για τον βιασμό σε βάρος της 34χρονης κοπέλας, στην Αγία Σκέπη, για τον νόμο περί όπλων και για την αρπαγή και απόπειρα βιασμού σε βάρος της 24χρονης κοπέλας που προηγήθηκε στην οδό Αγίας Τριάδος στο Π. Φάληρο στις 23 Οκτωβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ