Χωρίς την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών θα διεξαχθούν τα παιχνίδια μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Λέφσκι Σόφιας για τα προκριματικά του Conference League.

Μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες με την UEFA, συσκέψεις μεταξύ των ομάδων και μετά τις αυστηρές εισηγήσεις των αστυνομικών Αρχών και των αρμόδιων υπουργείων, οι αγώνες μεταξύ ΠΑΟΚ και της βουλγαρικής ομάδας για τον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, θα διεξαχθούν χωρίς μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών.

Ως εκ τούτου, τα 19.000 διαθέσιμα εισιτήρια για τη ρεβάνς της Τούμπας θα διατεθούν αποκλειστικά σε φιλάθλους του «δικεφάλου».

Υπενθυμίζεται ότι, το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο για τις 21 Ιουλίου(στις 20:00) στη Σόφια, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί μία εβδομάδα μετά (στις 20:30) στο γήπεδο της Τούμπας. Επίσης, και στους δύο συλλόγους έχει επιβληθεί τιμωρία και θα είναι κλειστά τα πέταλα των οργανωμένων οπαδών -αν και για τον ΠΑΟΚ η ποινή, όσον αφορά την παρουσία φιλάθλων στο εκτός έδρας ματς, έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες με την UEFA, συσκέψεις μεταξύ των ομάδων και μετά τις αυστηρές εισηγήσεις των αστυνομικών αρχών και των αρμόδιων Υπουργείων, οι αγώνες μεταξύ ΠΑΟΚ και Λέφσκι Σόφιας θα γίνουν χωρίς μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών.

Σημαντικό ρόλο παίζει και η επιπλέον δυσκολία εξυπηρέτησης των γηπεδούχων φιλάθλων εκατέρωθεν εξαιτίας της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στις δυο ομάδες, που θα αναγκαστούν να έχουν κλειστά τα πέταλα των οργανωμένων οπαδών ενώ ειδικά για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ποινή- όσον αφορά την παρουσία φιλάθλων στο εκτός έδρας ματς- έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, τα 19.000 διαθέσιμα εισιτήρια για τον επαναληπτικό της Τούμπας, θα διατεθούν αποκλειστικά σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που η ομάδα μας θα αναγκαστεί να αγωνιστεί εκτός έδρας χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της στο νέο -ελπίζουμε μακρύ-ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκινάει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here