Παρουσία του Μίλτου Τεντόγλου το 4ο Αθλητικό Φεστιβάλ Κωφών και Βαρήκοων στο ΟΑΚΑ

0

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή όλων των Ειδικών Σχολείων Κωφών /Βαρήκοων Αττικής, ολοκληρώθηκε το «4ο Αθλητικό Φεστιβάλ Κωφών και Βαρήκοων 2022», το οποίο διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, στο ΟΑΚΑ.
Στο φεστιβάλ συμμετείχαν τα Ειδικά Σχολεία Κωφών /Βαρήκοων Αττικής (Ειδικό Νηπ/γειο-Δημοτικό Κ/Β Λυκόβρυσης-Πεύκης, το Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αγ. Παρασκευής, το Ειδικό Νηπ/γειο-Δημοτικό Κ/Β Αργυρούπολης, το Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αργυρούπολης και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κωφών-Βαρηκόων Αθήνας).

Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, Ιωσήφ Σταυρακάκης και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.
Παρόντες ήταν επίσης ο Γ. Γραμματέας Αθλητισμού Γ. Μαυρωτάς, η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αττικής Λ. Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Κεχρής, η περιφερειακή σύμβουλος Μ. Βάρσου, ο Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ Κ. Χαλιόρης, εκπροσωπώντας τον Υφ. Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδας Κ. Σίμψης, η Διοικήτρια του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών Β. Λαμπροπούλου, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιονικών Ε. Μηνάς, ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Κωνσταντίνος Γαργάλης, η Γ’ Αντιπρόεδρος Μάρθα Μπάμπη και ο Αναπληρωτής ταμίας Βασίλης Κοσκόρης.

Δίπλα στα παιδιά ο χρυσός Μίλτος Τεντόγλου

Ξεχώρισε η παρουσία του Ολυμπιονίκη και πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος Μίλτο Τεντόγλου και τον προπονητή των επιτυχιών Γιώργο Πομάσκι.Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε στα παιδιά των σχολείων που πήραν μέρος στο φεστιβάλ και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά, στέλνοντας το δικό του μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι ίδιος για όλους. Το δικό του μήνυμα έστειλε και ο αθλητής στίβου της ΕΟΑΚ Αλέξης Βούρος, ότι ο αθλητισμός μπορεί να σου ανοίξει τους ορίζοντες. Παρών στο 4ο Αθλητικό φεστιβάλ και ο πρωταθλητής της ΕΟΑΚ στο πινγκ πονγκ Αλέξανδρος Τατασόπουλος, με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Χρήστο Βατσακλή.

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε για ακόμη μια φορά, ότι εκτός από μεγάλος αθλητής είναι και υπέροχος άνθρωπος. Δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τα παιδιά αν και διέκοψε την προπόνησή του και έδωσε το δικό του μήνυμα στα παιδιά: «Δεν θα πω πολλά πράγματα είναι πολύ ωραίο αυτό που κάνετε εδώ και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. Ελπίζω να περάσετε όλοι καλά ο αθλητισμός είναι υπέροχος. Ελπίζω να συνεχίσετε και να κάνετε αυτό που αγαπάτε».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής των επιτυχιών και προπονητής του Γιώργος Πομάσκι, που ευχαρίστησε τον γενικό γραμματέα και τον Περιφερειάρχη και τόνισε: «Ευχαριστώ που είστε εδώ και μακάρι να είστε κάθε μέρα εδώ. Μακάρι τα μισά παιδιά να μείνουν εδώ. Εμείς έχουμε πάρα πολλούς προπονητές, που ασχολούμαστε. Σας αγαπάμε, σας περιμένουμε και εσείς θα γίνετε οι αυριανοί αθλητές. Χαρά μας, που βρίσκεστε εδώ. Σας περιμένουμε».

Βραβεία και οι τιμητικές πλακέτες στους διευθυντές των Ειδικών Σχολείων
Στο 4ο Αθλητικό Φεστιβάλ Κωφών και Βαρήκοων έκλεισε με τις βραβεύσεις των διευθυντών των Ειδικών Σχολείων που συμμετείχαν. Την κ. Ελισάβετ Πετρογιάννη και τον κ. Θεόδωρο Ρίκκο, διευθύντρια και διευθυντή, αντίστοιχα στο Ειδικό Νηπ/γειο-Δημοτικό Κ/Β Λυκόβρυσης-Πεύκης. Τον κ. Χρυσόστομο Παπασπύρου, διευθυντή στο Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αγ. Παρασκευής. Στις κ.κ. Σπυριδούλα Καρίπη και Πέλη Τσαγκαρίδου, διευθύντριες στο Ειδικό Νηπ/γειο-Δημοτικό Κ/Β Αργυρούπολης, αντίστοιχα. Την κ. Αντωνία Ζωίδου, διευθύντρια στο Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αργυρούπολης και τον κ. Ματθαίο Κουτσογιάννη, διευθυντή στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κωφών-Βαρηκόων Αθήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ