Σοκάρουν και εξοργίζουν τα βίντεο που αποκαλύπτουν τις τελευταίες στιγμές ενός 36χρονου που βρέθηκε από τον καταπέλτη πλοίου στη θάλασσα. Μέλη του πληρώματος φαίνεται να σπρώχνουν τον άνθρωπο στη θάλασσα, μπροστά στις προπέλες. Πνίγεται αμέσως μπροστά στα έντρομα μάτια επιβατών.

Στην ανάρτηση, την οποία έκανε επιβάτης που βρισκόταν στο κατάστρωμα του πλοίου, αναφέρεται πως «Πριν λίγη ώρα. Έδιωξαν δύο φορές τον άνθρωπο από το καράβι για την Κρήτη και την τρίτη τον πέταξαν στη θάλασσα. Τελικά πνίγηκε. Με εντολή εισαγγελέα το καράβι γυρνάει πίσω στο λιμάνι».

και από βίντεο που δόθηκε νωρίτερα στη δημοσιότητα και δείχνουν τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon να διαπληκτίζονται με τον εν λόγω άνδρα και στη συνέχεια να τον σπρώχνουν ώσπου εκείνος να πέσει μέσα στη θάλασσα.

Στο βίντεο αυτό φαίνεται ο 36χρονος, ενώ έχει καταφέρει να ανέβει στον καταπέλτη του πλοίου, δύο άτομα από το πλήρωμα του Blue Horizon να τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο που συνεχίζει τις διαδικασίες απόπλου.

Στη συνέχεια, ο άτυχος άντρας προσπαθεί να παραμείνει πάνω στον καταπέλτη και να μπει στο πλοίο για να ταξιδέψει για Ηράκλειο, όμως οι δύο άντρες του πληρώματος τον σπρώχνουν ξανά βίαια για να τον πετάξουν από τον καταπέλτη και να τον βγάλουν από το πλοίο.

Ο άντρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη θάλασσα, στα απόνερα των κύριων μηχανών του μεγάλου επιβατηγού οχηματαγωγού που έχουν τεθεί σε λειτουργία για τον απόπλου.

«Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν»

«Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση» ήταν η ενημέρωση που έλαβαν οι επιβάτες του πλοίου ενώ το «Blue Horizon» είχε λάβει εντολή να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά.

Όσο περνάει η ώρα, όλο και περισσότερα βίντεο έρχονται στη δημοσιότητα από το σοκαριστικό αυτό περιστατικό.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here