Πεντέλη: Στόχος η αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών

0

Δύο αυτοκινούμενες ηλεκτρικές σκούπες πεζού χειριστή – χρήσιμα πολυεργαλεία για την Υπηρεσία Καθαριότητας – επισκευάστηκαν μετά από δύο χρόνια ακινησίας στις αποθήκες του δήμου και είναι πλέον διαθέσιμες προς χρήση στα συνεργεία του Δήμου. Η παρουσίασή τους πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6/3 στους εργαζόμενους και θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια για τον καθαρισμό πεζοδρομίων, οδοστρωμάτων και πλατειών.

‘Δεν αφήνουμε τίποτα ανεκμετάλλευτο και τίποτα στην τύχη. Προγραμματίζουμε και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις και αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του πολίτη και τη βελτίωση και ασφάλεια των συνθηκών εργασίας των υπαλλήλων’, δήλωσε η Δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου.

Όπως ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης Δημήτρης Τσούκλερης ‘έχουμε ήδη ξεκινήσει να επισκευάζουμε τον υπάρχοντα στόλο του Δήμου μας και σύντομα θα τον ενισχύσουμε και με νέα ηλεκτροκίνητα οχήματα. Με καθημερινές και συστηματικές παρεμβάσεις αλλάζουμε την καθημερινότητα στην πόλη’.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ