Πετρούπολη: Σε Γιορτινό Κλίμα Οι Κοπές Πίτας Των Κ.Α.Π.Η.

0

Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκαν, στις 28 και 29 Φεβρουαρίου στο κέντρο «ΑΠΟΛΙΣ», οι κοπές πίτας των τεσσάρων Κ.Α.Π.Η. της Πετρούπολης.

Ήταν δύο όμορφες βραδιές με κέφι, τραγούδι και χορό για τα μέλη των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων της πόλης μας, με τους συμπολίτες μας να επιβεβαιώνουν ότι τα χρόνια δεν αποτελούν εμπόδιο στην απόλαυση της ζωής.

Σε γιορτινό κλίμα οι κοπές πίτας των Κ.Α.Π.Η.

Το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, ο οποίος στον χαιρετισμό του επισήμανε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η δομή των Κ.Α.Π.Η. στην κοινωνική ζωή των μελών τους, την ανάγκη της καλής λειτουργίας τους και της συνέχισης και αναβάθμισης των δράσεων τους. Ευχαρίστησε τους εθελοντές και όλα τα μέλη και κάλεσε όλους τους παρευρισκομένους στον κοινό αγώνα για την πλήρη λειτουργία του πρώην ΙΚΑ.

Σε γιορτινό κλίμα οι κοπές πίτας των Κ.Α.Π.Η.

Ακόμα, παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ρούλα Κανέλλη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Φιλίππου, οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βάσω Πουλογιαννοπούλου και Μανώλης Ραγκούσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Χριστόπουλος, ο υπεύθυνος των Κ.Α.Π.Η. Γιώργος Γερασιμίδης, ο προκάτοχός του Θοδωρής Λαγός, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας, και Κοινωνικής Πολιτικής Πηγή Αποστολάκη, ο Προϊστάμενος Δημήτρης Πέτσας και η Κοινωνική Λειτουργός των Κ.Α.Π.Η. Δήμητρα Καραγιάννη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ