Πρεμιέρα για το  “καλάθι” του νονού μέχρι τα μέσα Απριλίου

0
Τη δυνατότητα να ψωνίσουν σε χαμηλότερες τιμές λαμπάδες, παιχνίδια, αλλά και σοκολατένια αυγά θα έχουν από τώρα σήμερα οι νονοί και οι νονές, καθώς έχει τεθεί σε εφαρμογή το περίφημο «καλάθι των νονών», το οποίο θα ισχύσει μέχρι το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου.
Το καλάθι θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες κατηγορίες προϊόντων:
-λαμπάδα με παιχνίδι,
-επιτραπέζια/παζλ,
-παιχνίδια με κούκλες,
-κουκλόσπιτα και
-άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης, βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας, π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια),
-οχήματα – τηλεκατευθυνόμενα,
-ηλεκτρονικά παιχνίδια,
-αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές μπασκέτες και τέρματα),
-λούτρινα, μουσικά παιχνίδια και
-προαιρετικά πασχαλινά σοκολατοειδή (αυγά, λαγουδάκια κ.ο.κ.). Σ
Σημειώνεται ότι κάθε κατάστημα μπορεί να προσφέρει μία ή περισσότερες από αυτές τις κατηγορίες και όχι υποχρεωτικά όλες, καθώς το υπουργείο Ανάπτυξης επιθυμεί να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις και κυρίως μικρές.
«Εκτιμούμε οτι το καλάθι των νονών θα πάει καλά, με τις καλύτερες δυνατές τιμές», υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης κατά την ανακοίνωση του νέου καλαθιού.
Ακολουθεί το «καλάθι του Πάσχα»
Ακόμη στις 4 Απριλίου θα είναι διαθέσιμο και το «Καλάθι του Πάσχα» που ουσιαστικά αντικαθιστά το «καλάθι της Σαρακοστής» και δημιουργείται για να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών στις αγορές τροφίμων για το πασχαλινό τους τραπέζι και θα περιλαμβάνει αρνί, τσουρέκια κτλ.
Ουσιαστικά, το «καλάθι του νοικοκυριού» θα εμπλουτιστεί με προϊόντα που παραδοσιακά καταναλώνει ο κόσμος την πασχαλινή περίοδο.
Πηγή: dikaiologitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ