Επίσημη συνάντηση ενημέρωσης Δήμητρας Τσεβά – Ευάγγελου Μπουρνούς για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου ενόψει της ανάληψης καθηκόντων από τη νέα Διοίκηση

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου κ. Ευάγγελος Μπουρνούς επικοινώνησε με την κ. Δήμητρα Τσεβά η οποία αναδείχτηκε πρώτη στις εκλογές της Κυριακής 15 Οκτωβρίου και τη συνεχάρη επίσημα για τη νίκη της και συμφώνησαν να έχουν συνάντηση ενημέρωσης και μια πρώτη συζήτηση για τα θέματα  Διοίκησης του Δήμου.

Η συνάντηση της νεοεκλεγείσας Δήμαρχου Ραφήνας Πικερμίου κ. Τσεβά και του κ. Μπουρνούς ορίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 10.00 το πρωί στο δημαρχιακό γραφείο.

Αντικείμενο της ενημέρωσης, ενόψει της ανάληψης καθηκόντων από τη νέα Διοίκηση την 1/1/2024, θα είναι ο προϋπολογισμός, τα ΝΠΔΔ και άλλα βασικά ζητήματα του Δήμου, ώστε να ολοκληρωθεί ομαλά και χωρίς προβλήματα η μετάβαση, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.

Προτεραιότητα όλων μας ένας λειτουργικός δήμος που θα οδηγήσει τον τόπο μας σε ανάπτυξη. Γι’ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά και θα συνεχίσουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here