Ραφήνα: Επιτακτική ανάγκη για την επαναφορά του ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας

0

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προς πάσα κατεύθυνση για την αναίτια απόσυρση του ασθενοφόρου από το Κέντρο Υγείας Ραφήνας καλώντας τους αρμοδίους να το επαναφέρουν άμεσα, ώστε να εξυπηρετήσει τις επιτακτικές ανάγκες οι οποίες έχουν καταστήσει εξαρχής την ύπαρξή του ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ:

«Την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών στον Δήμο μας με την άμεση αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών που χρήζουν διακομιδής στα νοσοκομεία των Αθηνών».

Με «Εξώδικη διαμαρτυρία – Πρόσκληση» προς τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαο Παπαευσταθίου και με κοινοποίηση την Υπουργό Υγείας κ. Αναστασία Κοτανίδου και τον Γ.Γ. ΠΦΥ κ. Μάριο Θεμιστοκλέους, ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου, επισημαίνει τους λόγους για τους οποίους θεωρεί απαραίτητο το ασθενοφόρο αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι οι κυκλοφοριακές συνθήκες ειδικά τους θερινούς μήνες με τη λειτουργία του λιμανιού «μπορεί να αποβούν μοιραίες εάν παραστεί ανάγκη διακομιδής ασθενούς, αφού το όποιο ασθενοφόρο όχημα επιχειρήσει να μεταβεί στην περιοχή μας από άλλη περιοχή, είναι βέβαιο ότι δεν θα φτάσει εγκαίρως».

Και καταλήγει: «Διαμαρτυρόμαστε εντόνως για την απομάκρυνση του αρχικά παραχωρηθέντος οχήματος, το οποίο παρέμεινε για ελάχιστο χρονικό διάστημα στον δήμο μας και σας καλούμε, κατ’ απαίτηση όχι μόνο της Δημοτικής Αρχής, αλλά και του συνόλου των πολιτών, όπως προβείτε άμεσα στην παραχώρηση νέου σύγχρονου εξοπλισμένου ασθενοφόρου, που θα καλύψει τις απαιτητικές ανάγκες της περιοχής μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ