Την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας από σήμερα Τετάρτη 24 Αυγούστου σύμφωνα με δήλωση της ίδιας της κατηγορουμένης.

«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ο μόνος δικηγόρος, ο οποίος με εκπροσωπεί στις ως άνω υποθέσεις είναι ο κύριος Αλέξιος Κούγιας και καταργώ κάθε άλλο δικηγόρο, ο οποίος μέχρι σήμερα με εκπροσωπούσε», αναφέρει μεταξύ άλλων  η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Την Ρούλα Πισπιρίγκου μέχρι και σήμερα εκπροσωπούσε ο Όθων Παπαδόπουλος, ενώ αρχικά για την υπόθεση της Τζωρτζίνας, η ανακρίτρια κυρία Σαλάππα είχε διορίσει ως συνήγορό της και τον Κωνσταντίνο Ζάρδα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονίας κατά συρροή των παιδιών της, Τζωρτζίνας, Μαλένας, και Ίριδας.

Ολόκληρη η δήλωση της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Η κάτωθι υπογράφουσα Σωτηρία Πισπιρίγκου του Ανδρέα, προσωρινά κρατούμενη στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού και ήδη κατηγορούμενη για το ότι δήθεν διέπραξα τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονίας κατά συρροή εις βάρος των τριών τέκνων μου Γεωργίας, Μαρίας-Ελένης και Ίριδας Δασκαλάκη, δια της παρούσης δηλώνω ότι από σήμερα μοναδικός δικηγόρος υπεράσπισής μου σε όλες τις υποθέσεις και σε όλες τις κατηγορίες, τις οποίες αντιμετωπίζω σε ανακριτικό επίπεδο είναι ο Δικηγόρος Αθηνών κος Αλέξιος Κούγιας του Χρήστου με ΑΜ ΔΣΑ: 8846 και διεύθυνση γραφείου λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, αρ.55.

Με την παρούσα εξουσιοδοτώ τον ως άνω δικηγόρο όπως αντ’ εμού και για λογαριασμό μου λαμβάνει αντίγραφα όλων των δικογραφιών που εκκρεμούν εις βάρος μου για τις ως άνω αναφερόμενες πράξεις από τα ανακριτικά γραφεία που εκκρεμούν και τις ανακρίσεις που διεξάγονται εις βάρος μου από τις κκ Ανακρίτριες, Χριστίνα Σαλάππα και Ευγενία Τζωρτζάτου, καταθέτει αιτήματα και υπομνήματα για την απόδειξη της αθωότητός μου και παρίσταται ενώπιον οιασδήποτε αρχής για την εκπροσώπησή μου.
Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ο μόνος δικηγόρος, ο οποίος με εκπροσωπεί στις ως άνω υποθέσεις είναι ο κύριος Αλέξιος Κούγιας και καταργώ κάθε άλλο δικηγόρο, ο οποίος μέχρι σήμερα με εκπροσωπούσε.

Κορυδαλλός, 24.08.2022
Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΣΑ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here