Σέρρες: Μαθήτριες διακινούν πορνογραφικό υλικό από τα κινητά σε λύκειο

0

Έντονος προβληματισμός για τα όσα συμβαίνουν σε Λύκειο της πόλης των Σερρών. Ανήλικες μαθήτριες διατηρούν και κάνουν χρήση απαγορευμένου ψηφιακού υλικού.

Την αποκάλυψη αυτή κάνει ρεπορτάζ του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού “Επιλογές”. Σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα, οι γονείς φέρουν την ευθύνη και προβλέπεται και ποινή για παραμέληση ανηλίκου.

Σε όλες τις σχολικές μονάδες και στους διευθυντές των σχολείων αναμένεται να σταλεί επιστολή από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών προς τους γονείς.

Μάλιστα αυτή η επιστολή θα πρέπει να διαβαστεί και στα παιδιά και περιγράφει τι προβλέπει ο νόμος για τους κατόχους πορνογραφικού υλικού.

Μάλιστα ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών Νικόλαος Σταμπολίδης παρακαλεί τους γονείς να ελέγξουν τα κινητά των παιδιών τους και να τα ζητήσουν να σβήσουν εντελώς το πορνογραφικό υλικό από τα τηλέφωνά τους.

Αλλά και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων της περιοχής και κυρίως της πόλης των Σερρών θα συζητήσουν για τα φαινόμενα αυτή στην τάξη και θα λάβουν επιπρόσθετη ενημέρωση για να αντιμετωπίσουν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ