Σημαντικές παρεμβάσεις στην Δημοτική Ενότητα Κουβαρά

0

Δυο πολύ σημαντικές παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και διευκολύνουν την καθημερινότητά τους πραγματοποιούνται στη Δ. Ε. Κουβαρά, με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής του Πέτρου Φιλίππου.

Πρώτος στόχος των επεμβάσεων αποτέλεσε το Δημοτικό Σχολείο, που επισκευάστηκε και συντηρήθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού προκειμένου να είναι κατάλληλο να υποδεχθεί τους μικρούς μαθητές. Οι προσόψεις βάφτηκαν, τα κάγκελα και οι κερκίδες συντηρήθηκαν, καινούργια είδη υγιεινής τοποθετήθηκαν και οι κακοτεχνίες του δαπέδου εξαλείφθηκαν. Όλα έγιναν με την εποπτεία του χωρικού αντιδημάρχου Κώστα Γκίκα, του προέδρου της Δ.Ε. Κώστα Στεργίου, σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών θεμάτων και πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, Χρήστο Γκίνη.

Δεύτερος στόχος η περιφερειακή οδός Θεοφάνη Μητρογιάννη, που αλλάζει όψη αφού πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης σε μήκος 1,5 περίπου χιλιομέτρου, προκειμένου να εξαλειφθούν προβλήματα που παρουσιάζει το οδόστρωμα. Στην χρηματοδότηση του έργου συνέβαλε καθοριστικά με 15.000 η ΑΔΜΚΕΣ Δήμου Σαρωνικού με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Οικονομικών και Αντίστοιχων Οργανικών Μονάδων Ευάγγελο Ζεκάκο, η χορηγία των υλικών έγινε από τον κο. Αθ. Μαρτίνο και οι εργασίες από τον δήμο με ευθύνη του αντιδημάρχου Κ. Γκίκα, του προέδρου Κ. Στεργίου καθώς και του αντιδημάρχου Τεχνικών Ανταποδοτικών Υπηρεσιών και Έργων, Βασίλη Μπούτση.

Στο εργοτάξιο παραβρέθηκε χθες, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, ο δήμαρχος Σαρωνικού Π. Φιλίππου, ο αντιδήμαρχος Κ. Γκίκας και πρόεδρος Κ. Στεργίου για να επιβλέψουν δια ζώσης την πρόοδο των εργασιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ