Σκάνδαλο – «Δίναμε λάθος μονάδες γιατί μας απειλούσαν», λένε οι στατιστικολόγοι

0

Σε μια άνευ προηγουμένου δήλωση προχώρησαν οι στατιστικολόγοι μια ημέρα μετά τις εκλογές, τονίζοντας πως γνώριζαν ότι τη διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά φοβούνταν να το αποκαλύψουν στις δημοσκοπήσεις τους λόγω του μπούλινγκ και των απειλών που έχουν δεχτεί τα τελευταία χρόνια.

Κοντολογίς, οι εταιρείες έκαναν με τον πιο λάθος τρόπο τη δουλειά τους και τα αποτελέσματα τα οποία δίνονταν στη δημοσιότητα ήταν ψευδή.
Αναλυτικότερα, οι στατιστικολόγοι Θωμάς Γεράκης, διευθύνων Σύμβουλος της Marc και Δημήτρης Μαύρος εξέφρασαν με τον πιο γλαφυρό τρόπο όσα έχουν υποστεί την τελευταία 5ετία, τα οποία τους οδήγησαν στην υλοποίηση δημοσκοπήσεων που έκαναν φοβούμενοι – καθ’ όλη την περίοδο πριν από τις εκλογές.

«Υπήρχε η εικόνα ότι η διαφορά ήταν χαοτική, αλλά λόγω του μπούλινγκ που έχουν υποστεί οι δημοσκόποι όλα τα τελευταία χρόνια δεν τόλμησαν να το πουν, Είναι αλήθεια αυτοί;», ερωτήθηκε ο Θωμάς Γεράκης στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. «Έτσι ακριβώς είναι», απάντησε ο δημοσκόπος.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ