Σοκάρουν οι φωτογραφίες με τον άγρια ξυλοκοπημένο οπαδό της ΑΕΚ και φίλο του Μιχάλη(φωτό)

0

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες με τον άγρια ξυλοκοπημένο φίλαθλο της ΑΕΚ που έπεσε θύμα της αιματηρής επίθεσης των Κροατώνχούλιγκαν έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 48χρονος οπαδός και φίλος του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή δέχτηκε άγρια επίθεση από το «τάγμα του θανάτου», που έφτασε στη χώρα μας από την Κροατία και ενώθηκε με Έλληνες χούλιγκαν. Αφού έμεινα για δέκα ημέρες στο νοσοκομείο, ο 48χρονος κατέθεσε στην ανακρίτρια για την άγρια δολοφονική επίθεση, προσπαθώντας να δώσει στοιχεία για τους τραμπούκους που τον χτυπούσαν με ρόπαλα και στειλιάρα.

Ο δικηγόρος του τραυματία Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, σημείωσε ότι ο 48χρονος θα ζητήσει αποζημίωση από το ελληνικό κράτος που δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει το κονβόι των χούλιγκαν:

«Ως νομικός παραστάτης πληρεξούσιος δικηγόρος του εντολέως μου ο οποίος έχει δηλώσει την υποστήριξη κατά τις κατηγορίας που αντιμετωπίζουν οι 104  προφυλακισθέντες της εγκληματικής οργάνωσης, δηλώνουμε ότι πρέπει, να μετατραπεί η κατηγορία που υφίσταται, από εγκληματική οργάνωση σε ανθρωποκτονία από κοινού διότι όλοι συνετέλεσαν όπως και στην περίπτωση του άτυχου Άλκη Καμπανού, στην δολοφονία του Μιχάλη και την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά άλλων που ήταν τα θύματα αυτής της δολοφονικής επίθεσης. Εμείς, θα αξιώσουμε και αποζημίωση από το ελληνικό κράτος διότι άφησε το κομβόι των Κροατών, να εισέλθει η στην ελληνική επικράτεια χωρίς να το σταματήσει, χωρίς να επέμβει η ελληνική Αστυνομία, πράγμα το οποίο συνετέλεσε σ’ αυτό το κακό και την τραγωδία που είχαμε στο γήπεδο της Φιλαδέλφειας» ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ