Μαθητές της ΣΤ’ τάξης χτυπούσαν με γροθιές και κλωτσιές τον 11χρονο στο προαύλιο του σχολείου στα Πατήσια.
Φρίκη προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός 11χρονου μαθητή από συνομήλικους του σε σχολείο στην περιοχή των Πατησίων.
Πιο συγκεκριμένα κι όπως αναφέρουν μάρτυρες του περιστατικού ο μαθητής της Ε’ Δημοτικού έζησε μαρτυρικές στιγμές όταν βρέθηκε περικυκλωμένος να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι από συμμαθητές του.
«Το πιο σοκαριστικό είναι ότι τον χτυπούσαν στο κεφάλι. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο περιστατικό στο σχολείο. Η αιτία είναι πραγματικά ασήμαντη. Του ζήτησαν να σηκωθεί από μια θέση που καθόταν στο προαύλιο και εκείνος αρνήθηκε, είπε όχι» αναφέρει συγγενής του 11χρονου.
Σύμφωνα με τον δάσκαλο του τμήματος του άτυχου παιδιού όλα έγιναν το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Ο ίδιος απουσίαζε και η τάξη κατέβηκε στο προαύλιο όπου βρισκόταν και το τμήμα της ΣΤ΄Δημοτικού.
«Το περιστατικό έγινε την τελευταία διδακτική ώρα της ημέρας. Αυτό είναι το απίστευτο. Τα παιδιά που του επιτέθηκαν είναι μια τάξη μεγαλύτερα. Το εξοργιστικό είναι ότι το συμβάν έγινε σε διδακτική ώρα, στο προαύλιο. Τον χτυπούσαν 5-6 παιδιά χωρίς να σταματάνε και το παιδί ήταν αιμόφυρτο».
Μάλιστα, την ώρα του άγριου περιστατικού, η μητέρα του 11χρονου παιδιού βρισκόταν έξω από το σχολείο καθώς περίμενε τον γιο της να σχολάσει. Ακούγοντας τις φωνές πλησίασε μπήκε μέσα και βρήκε το παιδί της τραυματισμένο.
«Από το σχολείο, ο τραυματισμένος μαθητής και η μητέρα του πήγαν σε αστυνομικό τμήμα για καταγγελία. Εκεί το παιδί αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο» λέει η κ.Ζαχαρούλα Φραντζή, δικηγόρος της οικογένειας.
Το 11χρονο παιδί έφερε τραύματα σε όλο του το σώμα.
«Αυτό που προέχει τώρα είναι η υγεία του παιδιού! Αφότου επουλωθούν οι πληγές στο σώμα και την ψυχή του μετά θα δούμε τι άλλο θα κάνουμε» είπε ο συγγενής του παιδιού.
«Δεν ήταν η πρώτη φορά που το παιδί μπήκε στο στόχαστρο»
Η μητέρα του 11χρονου υποστηρίζει ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το παιδί της μπήκε στο στόχαστρο μέσα στο σχολείο του.
Ο άγριος ξυλοδαρμός του παιδιού έχει προβληματίσει έντονα και το υπουργείο Παιδείας με τον Γενικό του Γραμματέα να υπόσχεται το πρωί ότι θα καταλογιστούν ευθύνες και θα παρθούν μέτρα για να μπει ένα τέλος στα επεισόδια του τελευταίου διαστήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here