Σπουδαία επιτυχία για τα αδέλφια Κορακάκη: Χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο του Μπακού

0

Άλλη μια επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα στη σκοποβολή πρόσθεσαν τα αδέλφια Άννα και Διονύσης Κορακάκη. Οι δύο Δραμινοί αθλητές της σκοποβολής κατέλαβαν την πρώτη θέση στο μικτό ομαδικό του αεροβόλου πιστολιού 10 μ. κατέκτησαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού.

Η Ολυμπιονίκης του Ρίο και ο αδελφός της προκρίθηκαν οριακά στον τελικό του αγωνίσματος, συγκεντρώνοντας 580 βαθμούς στον προκριματικό, έναν παραπάνω από το ουκρανικό δίδυμο των Πάβλο Κοροστίλοφ και Γιούλια Κοροστίλοβα.

Στον τελικό βρέθηκαν απέναντι σε δύο άλλους αθλητές από την Ουκρανία, την πολύπειρη Ολένα Κόστεβιτς (Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα) και τον Ολεχ Ομελτσουκ, οι οποίοι είχαν την καλύτερη επίδοση του προκριματικού (584). Ο αγώνας για το χρυσό μετάλλιο εξελίχθηκε σε μονόλογο για τα αδέλφια Κορακάκη, που επιβλήθηκαν με 16-6 και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Υπενθυμίζεται ότι, σε ατομικό επίπεδο, η Άννα Κορακάκη κατετάγη στην έβδομη θέση στον τελικό 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι του Παγκοσμίου Κυπέλλου που φιλοξενείται στο Μπακού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ