Το ενεργειακό πρόβλημα, οι δυνατότητες αντιμετώπισης του, οι τρόποι χρέωσης των παρόχων ενέργειας, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αγορά και οι κίνδυνοι ενόψει του χειμώνα είναι τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022, στις 19:00.

Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με βασικό προσκεκλημένο τον Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), αναπληρωτή καθηγητή Αθανασίου Δαγούμα, ο οποίος θα τοποθετηθεί για το ενεργειακό πρόβλημα και θα απαντήσει σε ερωτήσεις μελών της Διοίκησης του Επιμελητηρίου.

Για την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, σημειώνει:

«Στο πλαίσιο της ενημερωτικής δράσης του Επιμελητηρίου μας για καίρια θέματα της αγοράς, με βασικότερο όλων αυτή την περίοδο το ενεργειακό, φιλοξενούμε στις 2/11 τον Πρόεδρο της ΡΑΕ κ. Αθ. Δαγούμα.

Στόχος μας είναι να δούμε το τι πραγματικά συμβαίνει γύρω από ένα πρόβλημα που απειλεί τη βιωσιμότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επιβαρύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, να συζητήσουμε για τους πιθανούς τρόπους περιορισμού των συνεπειών του και να ενημερωθούμε έγκυρα και έγκαιρα για τι προβλέπεται για τον χειμώνα που έρχεται, ο οποίος αναμένεται να είναι ο πιο δύσκολος από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά.»

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming

Δείτε ζωντανά την τηλεδιάσκεψη πατώντας στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here