Συνάντηση Γ. Χατζηθεοδοσίου με τον Θ. Λυμπερόπουλο: Συζήτηση για τη συνεργασία ΕΕΑ με ΣΑΤΑ

0

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, είχε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του ΣΑΤΑ, Θύμιο Λυμπερόπουλο, τη Δευτέρα 9/5/2022.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων της εποχής που απειλούν τη βιωσιμότητα των μικρών και των μεσαίων επιχειρήσεων, με τον Πρόεδρο του ΕΕΑ να τονίζει ότι το Επιμελητήριο θα σταθεί δίπλα στον επαγγελματία αυτοκινητιστή, στηρίζοντας παράλληλα τα αιτήματα του ΣΑΤΑ προς την Πολιτεία. 

Ανταποδοτικές υπηρεσίες

Παράλληλα, ο κ. Χατζηθεοδοσίου ενημέρωσε τον κ. Λυμπερόπουλο για την πληθώρα των ανταποδοτικών υπηρεσιών που προσφέρει στα μέλη του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Ειδικότερα, συζητήθηκε  η οικονομική ενίσχυση που μπορεί να προσφέρει το ΕΕΑ στο ΣΑΤΑ, κάτι που κάνει και για άλλα Σωματεία κλάδων του, η δυνατότητα χρηματοδότησης από το Επιμελητήριο για την εκπόνηση μελέτης σχετικά με τις επιπτώσεις της πανδημίας στην αγορά του ταξί, τη δωρεάν κατασκευή νέας ιστοσελίδας του ΣΑΤΑ καθώς και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από εξειδικευμένους συνεργάτες του ΕΕΑ προς τα μέλη του ΣΑΤΑ για νομικά, ασφαλιστικά, φορολογικά ζητήματα.

Όπως εξήγησε ο κ. Χατζηθεοδοσίου στον κ. Λυμπερόπουλο, η εγγραφή στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών είναι προαιρετική και το κόστος της ετήσιας συνδρομής ανέρχεται στα 20 ευρώ, με τον κ. Λυμπερόπουλο να δεσμεύεται ότι θα επικοινωνήσει στα μέλη του ΣΑΤΑ τα οφέλη εγγραφής στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ