Συνάντηση της Δημάρχου Ιλίου με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ

0

Η Δήμαρχος Ιλίου κα. Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης κ. Κωνσταντίνο Ζούλα για να συζητήσουν το μέλλον της αξιοποίησης των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ Α.Ε. στο Ίλιον.

Η συνάντηση επικεντρώθηκε στη συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ιλίου και της ΕΡΤ, καθώς πρόκειται για έναν σημαντικό πολιτιστικό και ιστορικό χώρο και η προώθηση του εν λόγω ζητήματος είναι μείζονος σημασίας για την Δημοτική αρχή.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν τόσο στην ενημέρωση των πολιτών όσο και στην ανάδειξη των πολιτιστικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων της περιοχής και την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του Ιλίου.

Η συνάντηση αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα προς την ανάπτυξη και αναβάθμιση της περιοχής της Ραδιοφωνίας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των επισκεπτών του Ιλίου. Η Δήμαρχος, κα Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου εξέφρασε την εκτίμηση της για τη στήριξη της ΕΡΤ σε αυτή την προσπάθεια για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο Ίλιον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ