Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Νέου Αμαρουσίου

0

Συνάντηση με τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Νέου Αμαρουσίου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος της πόλης Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν:

  • Την ανάπλαση του Κεντρικού Άξονα – Κυπρίων Αγωνιστών για την οποία η Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση από σχετικό πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
  • Γενικότερες αναπλάσεις της περιοχής.
  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
  • Ασφαλτοστρώσεις.

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Σταμέλος, ο Αντιπρόεδρος Κυριάκος Μακαρονίδης Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας Βασίλης Λαδονικόλας εκ μέρους του Συλλόγου ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τις προσπάθειες και ενέργειές του, προκειμένου η περιοχή τους να αναβαθμιστεί και να αποκτήσει σύγχρονες υποδομές.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ανέλυσε την οικονομική κατάσταση, τις δυνατότητες αλλά και τη βούληση της Διοίκησης του Δήμου να υλοποιεί έργα, ισότιμα σε όλες τις πολεοδομικές ενότητες του Αμαρουσίου με σκοπό – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε – να μην υπάρχουν γειτονιές δύο ταχυτήτων. Ο Δήμαρχος τόνισε τέλος την αξία της διαρκούς διαβούλευσης με τους Συλλόγους και τους Δημότες, που αποδεδειγμένα παράγει επωφελή αποτελέσματα για την τοπική κοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ