Συνεργασία ΕΒΕΑ με τον επιχειρηματικό επιταχυντή Prospera Women

0

«Εγκαινιάζουμε μια συνεργασία με την παγκόσμια πλατφόρμα καινοτομίας, Prospera Women» τόνισε η πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, μιλώντας στο Prospera Women Forum, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο ΕΒΕΑ, μεταξύ Prospera Women και της ΘΕΑ, με σκοπό την έναρξη ενός Prospera Women Chapter στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι το Prospera Women είναι ένας επιχειρηματικός επιταχυντής που βοηθά γυναικείες επιχειρήσεις μέσω εκπαίδευσης, δικτύωσης και πρόσβασης σε επενδυτικά κεφάλαια διεθνώς.

Η πρόεδρος σημείωσε, ακόμη, στην ομιλία της: «Η καινοτομία και η ανάληψη επιχειρηματικού ρίσκου αποτελεί διαχρονικά δύναμη ανάπτυξης και προόδου για τον κόσμο μας. Τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες έχουν κάνει μεγάλα βήματα στον επιχειρηματικό κόσμο. Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε κοινότητες, μέσα από τις οποίες γυναίκες επιχειρηματίες θα αντλούν έμπνευση, υποστήριξη και πρόσβαση σε χρηματοδότηση. Σε αυτό το πλαίσιο έχουμε ήδη τη χαρά να συνεργαζόμαστε και με το Prospera Women. Ενισχύουμε και διευρύνουμε αυτή τη συνεργασία με στόχο να παρέχουμε στις γυναίκες, που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα, νέες ευκαιρίες πρακτικής στήριξης, εξωστρέφειας και δικτύωσης. Με τη δημιουργία του ελληνικού tμήματος της Prospera Women κάνουμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα σε αυτή την κατεύθυνση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ