Συνεχίζεται το Πολιτιστικό Φθινόπωρο 2022 στον Δήμο Περάματος

0

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Περάματος και τον μήνα Σεπτέμβριο με σπουδαίες μουσικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις. Ο Δήμος Περάματος παρέχει και αυτή τη χρονιά στους πολίτες εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας. Η είσοδος είναι ελεύθερη με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων. Αυτή την Τετάρτη συναυλία με τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Το μήνυμα του Δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη

«Ο Δήμος Περάματος υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα ποιοτικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών, με συναυλίες και παραστάσεις, το οποίο παρέχεται εντελώς δωρεάν στους δημότες μας.

Γνωστοί καλλιτέχνες θα δημιουργήσουν ένα θετικό κλίμα και μία όμορφη ατμόσφαιρα, σε ένα πολιτιστικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες, που τόσο έχουμε όλοι μας ανάγκη έπειτα από τα δύο και πλέον χρόνια της πανδημίας του COVID-19.

Καθώς ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του προγράμματος μας με τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν αποκεντρωμένα σε πολλά σημεία της πόλης μας, συνεχίζουμε ακάθεκτοι και σας καλούμε να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί και τα δρώμενα του φθινοπώρου.

Είμαι βέβαιος πως θα απολαύσουμε τους σημαντικούς καλλιτέχνες που θα είναι κοντά μας σε αυτές τις εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάζονται για την βέλτιστη προετοιμασία των εκδηλώσεών μας.

Σας περιμένουμε με χαρά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ