Σύνταγμα: Παρουσιάστηκαν στο Τμήμα οι ανήλικες που εμπλέκονται στο μαχαίρωμα της 16χρονης

0

Παρουσιάστηκαν το πρωί της Τετάρτης (21/12) στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος οι δύο Ελληνίδες 14 και 15 ετών αντίστοιχα, που κατηγορούνται για τον τραυματισμό με μαχαίρι σε βάρος μίας 16χρονης, που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/12) στην Πλατεία Συντάγματος.

Με το θύμα ήρθαν σε συμπλοκή στην Πλατεία Συντάγματος και την έπληξαν στον μηρό

Καθώς όμως είχαν παρέλθει τα όρια του αυτοφώρου, οι ανήλικες δεν συνελήφθησαν και σε συνεννόηση με Εισαγγελέα και Ανακριτή, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν για τις πράξεις τους.

Το χρονικό
Ένα 16χρον κορίτσι τραυματίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/12) κατά τη συμπλοκή που σημειώθηκε μεταξύ ανήλικων κοριτσιών στην Πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη τραυματίστηκε από μαχαίρι τύπου πεταλούδα, από δύο αδελφές και φέρει τραύμα στον δεξί μηρό, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, απ’ όπου πήρε εξιτήριο το πρωί της Τρίτης. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η 16χρονη είπε στους αστυνομικούς τα μικρά ονόματα των δύο γυναικών και πως η συνομήλική της, που την μαχαίρωσε μαζί με την αδελφή της, πηγαίνει σε άλλο σχολείο από το δικό της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ