Ταξίδια Καλοκαιρινά σε Πολύχρωμες Θάλασσες: Online εικαστικό εργαστήρι από την Ελληνοαμερικανική Ένωση

0

Ένα online εικαστικό εργαστήρι με τίτλο «Ταξίδια καλοκαιρινά σε πολύχρωμες θάλασσες» έρχεται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης για τους μικρούς καλλιτέχνες.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης συνδιοργανώνουν τον κύκλο διαδικτυακών εικαστικών εργαστηρίων για παιδιά, «Δημιουργώ με Οδηγό την Τέχνη».

Η πρωτοβουλία συνεχίζεται με πολλή όρεξη κι ένα νέο καλοκαιρινό εργαστήρι. Αντλώντας έμπνευση από έργα γνωστών καλλιτεχνών, οι μικροί δημιουργοί φτιάχνουν χειροτεχνίες με θεματική το καλοκαίρι.

Την Κυριακή, 22 Μαΐου 2022, στις 11:00 παρουσιάζεται το πρόγραμμα «Ταξίδια καλοκαιρινά σε πολύχρωμες θάλασσες». Παρέα με την εικαστικό και επιμελήτρια του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, Αθανασία Σκληρού, οι μικροί καλλιτέχνες διευρύνουν τους ορίζοντες της φαντασίας τους και δημιουργούν ζωγραφιές με πολύχρωμες θάλασσες κι όμορφα καράβια!

Για τις χειροτεχνίες χρειάζονται: 2 χαρτιά Α4 κανσόν λευκά, ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, νερομπογιές, χαρτιά χρωματιστά, κόλλα στικ, ψαλίδι, χαρτί από χαρτόκουτα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ