Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Ένας εν ενεργεία πρωταθλητής κόσμου στην ΑΕΚ!

0

Η τελευταία, κατά 99%, μεταγραφή της ΑΕΚ, ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ βρίσκεται στην Ελλάδα από τα ξημερώματα της Πέμπτης (08/09). Ο Γάλλος αμυντικός ήρθε στην Αθήνα λίγο πριν από τη 1:00 της Πέμπτης, με πτήση από Παρίσι, ούτως ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Ένωση.

Ο διεθνής αμυντικός αναμένεται στη διάρκεια της Πέμπτης να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ, να περάσει και από την OPAP Arena και φυσικά να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Εφόσον όλα κυλήσουν βάσει προγραμματισμού, ο Σιντιμπέ θα ανακοινωθεί από την ΑΕΚ, η οποία θα ολοκληρώσει έτσι μια σπουδαία μεταγραφή με έναν ποδοσφαιριστή που προορίζεται για βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας των “κιτρινόμαυρων”, χωρίς ν’ αποκλείεται να προσφέρει λύσεις είτε στο αριστερό άκρο είτε στο κέντρο της άμυνας ειδικά σε διάταξη με τριάδα στα μετόπισθεν.

 Η πρόταση της ΑΕΚ στον Σιντιμπέ

Η Ένωση του προσφέρει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με αποδοχές λίγο κάτω από το 1 εκατ. ευρώ, ίσως και ακριβώς αυτό με το πριμ υπογραφής και μπόνους στόχων. Του δίνει δηλαδή πολυετή ασφάλεια και καλά χρήματα, τα οποία είναι δύσκολο να βρει αυτή την περίοδο στην Ευρώπη. Η Μπέτις, για παράδειγμα, γράφτηκε ότι δεν του προσφέρει συμβόλαιο μεγαλύτερο των 600.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, είναι και θέμα του ποδοσφαιριστή και των φιλοδοξιών του.

Τα τελευταία χρόνια, ο Σιντιμπέ έπαιξε στη Μονακό με την οποία πέρυσι είχε 26 συμμετοχές ενώ την περίοδο 2016-17 πανηγύρισε μαζί της το πρωτάθλημα Γαλλίας. Εχει επίσης αγωνιστεί σε Λιλ, Τρουά και Έβερτον. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Τρουά και είναι 14 φορές διεθνής με 1 γκολ. Συνολικά στην καριέρα του μετρά 365 επίσημα ματς σε συλλόγους, με 18 γκολ και 37 ασίστ.

Πηγή:sport24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ