Στην τελική ευθεία η διαδικασία χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Αττικής κτιριακών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου Νίκαιας Γ. Πατούλης: «Θωρακίζουμε το εθνικό σύστημα υγείας, παρέχοντας στους πολίτες υψηλής ποιότητας δημόσιες υποδομές».

H βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου Νίκαιας βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με το Διοικητή του Νοσοκομείου Τάσο Μυτόγλου.

Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχε και η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σ. Αντωνάκου συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα που απαιτούνται προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση των παθολογικών κλινικών του 1 ου ορόφου του Κεντρικού Κτηρίου.

Σύμφωνα με σχεδιασμό που έχει γίνει το επόμενο διάστημα θα υπογραφεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ Νοσοκομείου Νίκαιας (κύριος του έργου) Περιφέρειας Αττικής (φορέας χρηματοδότησης) και ΚΤΥΠ Α.Ε. (φορέας υλοποίησης). Η οριστική μελέτη του έργου έχει προϋπολογισμό 4.906.000 €. Όπως επισημάνθηκε, τόσο από την Αντιπεριφερειάρχη Σ. Αντωνάκου, όσο και από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Τ. Μυτόγλου η υλοποίηση του έργου, «αποτελεί τη μόνη λύση για τις απαράδεκτες συνθήκες νοσηλείας σε θαλάμους οκτώ και δέκα κρεβατιών».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here