Του στέλνουν πίτσες κάθε βράδυ εδώ και 10 χρόνια χωρίς να έχει παραγγείλει-αναζητά τον εντολέα της πράξης

0
65χρονος Βέλγος βίωνε κάθε βράδυ τον απόλυτο εφιάλτη, υπό τον φόβο πως ένας ακόμα ντελιβεράς θα του χτυπήσει το κουδούνι και θα του χαρίσει μια πίτσα που ποτέ δεν παρήγγειλε. Δεν είναι αστείο, είναι εφιάλτης.

Έναν αλλιώτικο εφιάλτη ζει εδώ και μία δεκαετία περίπου ένας Βέλγος, ο οποίος καθημερινά γίνεται αποδέκτης δεκάδων παραδόσεων από ντελίβερι πίτσας, μπέργκερ και άλλων φαγητών στην Αμβέρσα.

Τα τελευταία δέκα χρόνια παραδίδονται στο σπίτι του φαγητά που δεν έχει παραγγείλει ποτέ με αποτέλεσμα να έχει φτάσει σε κατάσταση απελπισίας.

Όπως δήλωσε ο Van Landeghem στη Het Laatste Nieuws, «Ξεκίνησε πριν από εννέα χρόνια». «Ξαφνικά, ένας διανομέας πίτσας μου παρέδωσε ένα ολόκληρο φορτίο πίτσες. Αλλά δεν είχα παραγγείλει τίποτα» εξήγησε.

Στην αρχή θεώρησε ότι ήταν ένα λάθος στη διεύθυνση παράδοσης, ωστόσο οι παραγγελίες συνεχίστηκαν και συνεχίζονται καθημερινά.

«Μπορεί να είναι καθημερινή ή Σαββατοκύριακο και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Μου έχουν παραδοθεί παραγγελίες ακόμη και στις 2 το βράδυ.Δεν μπορώ να κοιμηθώ πια. Αρχίζω να τρέμω κάθε φορά που ακούω ένα μηχανάκι στο δρόμο. Φοβάμαι ότι κάποιος θα έρθει να αφήσει καυτές πίτσες για άλλη μια φορά»» δήλωσε ο Van Landeghem.

Ήταν Ιανουάριος του 2019, όταν το «αστείο» έγινε μαύρη κωμωδία και εφιάλτης. Δέκα ντελιβεράδες είχαν σταθμεύσει στο σπίτι του, ένας εξ’αυτών μετέφερε 14πίτσες. Το μοτίβο κάθε φορά για τον Van Landeghem είναι το ίδιο: Αρνείται ευγενικά την παραγγελία, επιμένοντας πως ποτέ δεν μπήκε στη διαδικασία να αγοράσει φαγητό από το εκάστοτε κατάστημα. Ακολουθεί αμηχανία και ερωτήσεις όπως “καλά, κι εγώ σε ποιον να δώσω αυτή την πίτσα;” από τον εκάστοτε υπάλληλο, αλλά και έξτρα παράξενες επικοινωνίες με το εκάστοτε εστιατόριο, με τον παραγγελιοδόχο να παραμένει ‘φάντασμα’ μέχρι σήμερα.

«Δεν μπορώ να το αντέξω άλλο. Όταν ανακαλύψω ποιος με ενοχλεί τα τελευταία εννέα χρόνια, δεν θα είναι η καλύτερη μέρα του» κατέληξε.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ