Το σκηνικό στο 4ο Γυμνάσιο Αθηνών – Γιατί ο 19χρονος μαχαίρωσε μαθητή

0
Ó×ÏËÅÉÁ ÔÇÓ ÁÈÇÍÁÓ(ÄÇÌÏÓ ÁÈÇÍÁÉÙÍ)(41ï ËÕÊÅÉÏ--ÊÕØÅËÇ-ËÅËÁÓ ÊÁÑÁÃÉÁÍÍÇ)--ÖÙÔÏ ×ñçóôïò Ìðïíçò//Eurokinissi

Ένας 19χρονος Γεωργιανός εισέβαλε το πρωί στο 41ο Γυμνάσιο Αθηνών, στην Κυψέλη, κρατώντας ένα σφυρί και ένα μαχαίρι και επιτέθηκε σε έναν μαθητή από τη Νιγηρία και στον διευθυντή του σχολείου, τους οποίους τραυμάτισε.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο αλλοδαπός που είναι εξωσχολικός, στις 8:30, μπήκε ξαφνικά στο χώρο του σχολείου και μόλις είδε τον Νιγηριανό μαθητή του επιτέθηκε και τον χτύπησε με σφυρί. Αμέσως μετά, ο Γεωργιανός μαχαίρωσε στην κοιλιά τον διευθυντή του σχολείου. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος τους είπε ότι επιτέθηκε στον μαθητή, επειδή είχε τσακωθεί με τον αδελφό του.

Ο μαθητής και ο διευθυντής του σχολείου διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», ενώ ο δράστης κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

«Μπήκα στη μέση και έφαγα ξύλο» λέει μητέρα μαθητή

Μητέρα μαθητή του συγκεκριμένου σχολείου ανέφερε στον ALPHA πως «την ημέρα που τους έκαναν για το bullying έγινε εδώ μεγάλη φασαρία. Έπαθα σοκ, μπήκα στη μέση και έφαγα ξύλο. Πήγα στον διευθυντή και μου λέει “μόλις τώρα λέγαμε για αυτά που συμβαίνουν στα σχολεία”».

«Έχουμε τα παιδιά μας εδώ και φοβόμαστε το μεσημέρι αν θα τα πάρουμε αγκαλιά. Είναι η δεύτερη φορά. Οι καθηγητές δεν μπορούν να κάνουν κάτι, η κατάσταση έχει ξεφύγει. Πρέπει να κάνει κάτι το υπουργείο Παιδείας. Δεν γίνεται…» δήλωσε ακόμα μία μητέρα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ