Το Τεχνικό πρόγραμμα Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες των δημοτών

0

 

Τοποθέτηση σχετικά με την έγκριση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας για το 2023 έκανε ο Δήμαρχος της πόλης Χρ. Βρεττάκος κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Βρεττάκος, παρουσίασε εκτενώς το σχεδιασμό της δημοτικής αρχής και την προτεραιότητα που δίνεται στην βελτίωση των υποδομών της πόλης. Η στόχευση αφορά κρίσιμα αντιπλημμυρικά έργα, την σχολική στέγη καθώς και την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων του Δήμου. Ο κ. Βρεττάκος επανέλαβε επανειλημμένα πως η δημοτική αρχή σε συνεργασία με τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες έχουν καταθέσει πλήρεις φακέλους για όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουν παρουσιαστεί χωρίς να χάσουν ούτε μία χρηματοδότηση. Παράλληλα όμως ο Δήμαρχος επέρριψε σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης και της Περιφέρειας τόσο για τις καθυστερήσεις που έχουν προκύψει όσο και για την απόρριψη δεκάδων αιτήσεων χρηματοδότησης χωρίς καμία ουσιαστική εξήγηση. Αποτέλεσμα αυτού είναι ο Δήμος να προχωρά πολλές φορές στην υλοποίηση έργων από ίδιους πόρους χωρίς καμία στήριξη από την πολιτεία.

Τέλος, ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας τόνισε πως στην προηγούμενη θητεία 2014-19 η δημοτική αρχή κατάφερε να υλοποιήσει το 90% του τεχνικού προγράμματος που είχε παρουσιάσει και αυτό θα συμβεί και τώρα με έργα ουσίας και όχι βιτρίνας, έργα που αγκαλιάζονται από τους ανθρώπους της πόλης και αλλάζουν προς το καλύτερο τη φυσιογνωμία της.  

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=lfqxg_ijioE

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ