Ο Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» σας προσκαλούν στο Τρένο των Χριστουγέννων, που έρχεται για μία ακόμη φορά στον Δήμο μας, έτοιμο να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους επιβάτες σε μια μαγική διαδρομή!

Ποιο παιδί δεν ονειρεύεται να ταξιδέψει στον παραμυθένιο κόσμο των Χριστουγέννων;
Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα, καθώς το Τρένο των Χριστουγέννων θα αποτελέσει σίγουρα την ωραιότερη εορταστική εμπειρία!

Τα παιδιά επιβιβάζονται στο ειδικό τρενάκι χωρητικότητας 40 ατόμων και με συντροφιά ένα Ξωτικό, που τους αφηγείται ιστορίες από το μυστικό εργαστήρι του Αϊ Βασίλη, προετοιμάζονται να ζήσουν ένα παραμυθένιο ταξίδι.

Την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 το τρένο θα ξεκινήσει τη διαδρομή του από την Κεντρική Πλατεία του Δήμου Μαρκοπούλου (πλησίον αρτοποιείου Σπανού), σε μία διαδρομή από τις 11.00 π.μ. έως τις 14.00 και το απόγευμα της ίδιας ημέρας, με την ίδια αφετηρία, από τις 16.00 έως τις 18.00, θα συνεχίσει να προσφέρει διασκέδαση σε όλους τους επιβάτες.

Την επόμενη Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022, το τρένο θα διασχίσει τους δρόμους του Πόρτο Ράφτη με αφετηρία το Λιμάνι (όπισθεν αγάλματος Ναύτη), από τις 10.30 π.μ. έως τις 15.00, με μοναδικό προορισμό τα Χριστούγεννα, προσφέροντας χαρά σε όλους τους επιβάτες του!

Η επιβίβαση στο Τρένο των Χριστουγέννων είναι δωρεάν, με υποχρεωτική συνοδεία των παιδιών από ενήλικες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here