Υπόθεση Πετραλώνων: Σε δίκη 10 άτομα για σεξουαλική βία σε βάρος ανήλικων παιδιών

0

 

Την παραπομπή σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου συνολικά δέκα κατηγορουμένων για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών στα Πετράλωνα, επί σειρά ετών και έως το 2016, από συγγενικά και άλλα κοντινά τους πρόσωπα αποφάσισε με βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών .

Οι δικαστές διατάσσουν την παραπομπή σε δίκη για βαριές κατηγορίες του πατέρα των παιδιών, του θείου τους ,αδελφού του πατέρα, της τότε συντρόφου του πατέρα , αλλά και φίλων και υπαλλήλων του πατέρα. Σύμφωνα με το βούλευμα οι δέκα κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι, ανά περίπτωση, για κατηγορίες που αφορούν βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους μικρότερους των δεκατεσσάρων ετών και κατάχρησης ανηλίκου ,πράξεις που φέρονται να έχουν τελέσει από κοινού και κατά μόνας , κατ’εξακολούθηση.

Η υπόθεση έφθασε στην Δικαιοσύνη το 2018 μετά από προσφυγή των ,ενήλικων σήμερα, δύο μεγαλύτερων παιδιών οικογένειας από τα Πετράλωνα τα οποία κατήγγειλαν στις Αρχές τον πατέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση αλλά και προώθηση τους από τον ίδιο και σε άλλους ενήλικες. Η καταγγελία των παιδιών είχε αποτελέσει αφορμή για εισαγγελική έρευνα. Η υπόθεση είχε διαβιβαστεί μετά από την άσκηση ποινικής δίωξης σε ανακριτή ενώ τα δύο παιδιά είχαν καταγγείλει πως σε γνώση όσων είχαν υποστεί από τον πατέρα , ήταν και η μητέρα τους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ