Φιέστα του Α.Ο. Καραβά Πειραιώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

0

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε, μαζί με τη σύζυγό του Βάλια Κυριαζή – Μώραλη, στη γιορτή – φιέστα του Α.Ο. Καραβά Πειραιώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Πειραιά, στο δημοτικό γήπεδο «Σταύρος Μελισσουργός» (Νίκαιας – Αγίου Ι. Ρέντη).

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Πρόκειται για μια σημαντική ημέρα διότι μια συνοικιακή και ιστορική ομάδα, ο Α.Ο. Καραβά Πειραιώς κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και η οποία έχει δυνατότητες και πιθανότητες να «ανέβει» στη Γ΄ Εθνική.

Βρισκόμαστε εδώ, προκειμένου να τιμήσουμε την προσπάθεια που έκαναν και να τους συγχαρούμε.

Μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, πιστεύω ότι θα υλοποιήσουμε τη δέσμευσή μας, να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το γήπεδο στη συμβολή των οδών Θηβών και Φαλήρου, που θα είναι και έδρα του Α.Ο. Καραβά Πειραιώς, ώστε οι παίκτες να προπονούνται σε ένα όμορφο και σύγχρονο περιβάλλον και να μην αναγκάζονται να μεταφέρονται από γήπεδο σε γήπεδο.

Επιθυμία μας είναι να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερες και περισσότερες αθλητικές εγκαταστάσεις όχι μόνο για τον Α.Ο. Καραβά Πειραιώς, αλλά και για όλα τα Πειραϊκά σωματεία που κάνουν μια τέτοια προσπάθεια. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο σε έναν δήμο όπως ο Πειραιάς, που έχει πυκνή δόμηση και δεν έχει ελεύθερα οικόπεδα.

Πολλά μπράβο στον Α.Ο. Καραβά Πειραιώς, στον Πρόεδρο, στο Διοικητικό Συμβούλιο, στους παίκτες και σε όλους όσοι προσπάθησαν, προκειμένου η ομάδα να πάρει την πρωτιά».

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Καραβά Πειραιώς Βασίλης Γκούμας, σε δήλωσή του, σημείωσε:

«Είναι μια ιστορική ημέρα για τον Α.Ο. Καραβά Πειραιώς, ο οποίος σε τρία χρόνια κλείνει τα 100 χρόνια και πήρε το πρώτο πρωτάθλημά του. «Ανεβαίνουμε» σταδιακά, και ο «Καραβάς» θα κάνει και άλλα βήματα ανόδου.

Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι ότι είμαστε μια οικογένεια, συζητάμε τα προβλήματα που προκύπτουν και τα λύνουμε άμεσα».

Στο πλαίσιο των βραβεύσεων των ποδοσφαιριστών και των ατόμων που προσέφεραν στον χώρο του ποδοσφαίρου, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης απένειμε τιμητικά μετάλλια στις συζύγους του Γιώργου Μητρόπουλου και του Αναστάσιου Ελευθεράκη, σπουδαίων παραγόντων της ομάδας, οι οποίοι έχουν φύγει από τη ζωή.

Επιπλέον, για την πορεία τους στον αθλητισμό, τιμήθηκαν:

Ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Χατζάκης από τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Βιώσιµης Ανάπτυξης Δημήτρη Καρύδη, ο ποδοσφαιριστής Κούλης Ηλιόπουλος, από τον Πρόεδρο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Αναστάσιο Πούλο, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Σάββας Ηλιάδης από τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας Χαρουτιούν Μαρκαριάν και ο τερματοφύλακας Γιάννης Μπαντίκος από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Πολιτισμού Γιάννη Χατζηαλέξη.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά πλαισίωσε τη γιορτή με γνωστές μελωδίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ