Με ιδιαίτερη λαμπρότητα έγιναν οι εορτασμοί της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας και κορυφώθηκαν με τη γεμάτη ζωντάνια μαθητική παρέλαση, η οποία φέτος έλαβε χώρα στη Λεωφόρο Διαμαντίδου στο Ψυχικό.

Το εορταστικό πρόγραμμα ξεκίνησε με την Επίσημη Δοξολογία και την εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας στους τρείς Ιερούς Ναούς Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, Αγίας Φιλοθέης, Αγίου Δημητρίου Ψυχικού και ολοκληρώθηκε με το Τρισάγιο καθώς και την κατάθεση στεφάνων στα Ηρώα Νέου Ψυχικού, Φιλοθέης και Ψυχικού αντίστοιχα.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους τους κατοίκους του Προαστίου, τονίζοντας πως: «Τιμάμε τους προγόνους μας, που με την ανδρεία τους έγραψαν το ηρωικό Έπος του ’40. Σε αυτούς που με σθένος πολέμησαν και θυσιάστηκαν, για την ελευθερία. Ψηλά οι σημαίες! Ζήτω η Ελλάδα».

Τα 23 Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία μας, καθώς και τους μαθητές να παρελαύνουν παρακολούθησε πλήθος κόσμου, καθώς και εκπρόσωποι της Εκκλησίας, των πολιτικών κομμάτων, οι Αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι και τα μέλη από τα Τοπικά Συμβούλια των τριών Κοινοτήτων, η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΟΚΑΠΑ, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, εκπρόσωποι της αστυνομίας, καθηγητές, δάσκαλοι, και νηπιαγωγοί των σχολείων αλλά και των Δημοτικών Παιδικών σταθμών, καθώς και οι Πρόεδροι και τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων, Σωματείων, Ομίλων και Ενώσεων του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού.

Η φιλαρμονική του Δήμου μας συνόδευσε με εμβατήρια όλη την παρέλαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here