Φυλή:Πετυχημένη η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Τριτέκνων

0

Ασφυκτικά, από μέλη κι επισήμους γέμισε η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής, το πρωί της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου 2024.

Την εκδήλωση άνοιξε καλωσορίζοντας άπαντες, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κλέλια Βαρβαρίγου περιστοιχισμένη από όλα τα δραστήρια μέλη του Δ.Σ.

Η Κλέλια, που λόγω του πανηγυρικού κλίματος δεν θέλησε να αναφερθεί εκτενώς στους αγώνες του Συλλόγου που μετράνε πάνω από δέκα χρόνια, αναφέρθηκε στο κυρίαρχο αίτημα που είναι η εξομοίωση των δικαιωμάτων των τριτέκνων με τους πολύτεκνους αλλά και στο μεγάλο ζήτημα του Δημογραφικού στη χώρα μας που χρήζει άμεσων και ουσιαστικών λύσεων μέσα από νομοθετικές παρεμβάσεις.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε ότι ο Δήμος Φυλής έχει αποδείξει έμπρακτα την στήριξή του στους τρίτεκνους ικανοποιώντας διαχρονικά πάγια αιτήματα και δίνοντας παράλληλα τη δέσμευση ότι αυτό θα εξακολουθήσει να κάνει και με την ανανέωση της νέας θητείας.

Αυτή ακριβώς η στήριξη οδήγησε και τα μέλη του Συλλόγου να βραβεύσουν για την βοήθεια που έχουν προσφέρει τους Αντιδημάρχους Χρυσούλα Κουράση και Γιάννη Μαυροειδάκο καθώς και την πρώην Περιφερειακή Σύμβουλο Γιώτα Παππά που ένωσε τις δυνάμεις της Περιφέρειας με τον Δήμο Φυλής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ