Φυλής:Με Λαϊκή Βραδιά ευχήθηκε Καλό Καλοκαίρι ο Σύλλογος Ζωφριάς

0

Με μια Λαϊκή Βραδιά που συνδιοργάνωσε με το Δήμο Φυλής στο Θεατράκι “Βορεινό”, παρουσιάζοντας το Ζωφριώτη μουσικό Σταύρο Αντωνάκη και την ορχήστρα του, έριξε την αυλαία στις δραστηριότητες της σεζόν ο Σύλλογος Ζωφριάς, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023.

Ο Ζωφριώτης μουσικός Σταύρος Αντωνάκης και τα μέλη της ορχήστρας Νικόλας Γεωργοσόπουλος, Σταύρος Τσάκος, Γιώργος Ζούζουλας, Ηλίας Βέργος και Βαγγέλης Λυκούδης ερμήνευσαν μεγάλες λαϊκές επιτυχίες του ελληνικού ρεπερτορίου, παλιές και σύγχρονες, χαρίζοντας μία ξεχωριστή βραδιά διασκέδασης στους παρευρισκόμενους.

Τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού κι Αθλητισμού του Δήμου Φυλής “Η Πάρνηθα” Γιώργο Μαυροειδή, που στηρίζουν τους πολίτες αυτού του Δήμου και τους δίνουν τη δυνατότητα να εκφράζονται, απηύθυνε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ζωφριάς Ευαγγελία Κωβαίου, ευχαριστώντας επίσης την ορχήστρα, καθώς και τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους .

“Με πολύ χαρά φιλοξενούμε στο “Βορεινό”, στη Ζωφριά, το συντοπίτη σας Σταύρο Αντωνάκη με τη μπάντα του, έναν καλλιτέχνη με περγαμηνές” τόνισε ο Πρόεδρος της “Πάρνηθας” Γιώργος Μαυροειδής και συνεχάρη για την πρωτοβουλία την Ευαγγελία Κωβαίου.

Να μετατραπεί σε θεσμό η παρουσίαση ντόπιων συγκροτημάτων και η ζωφριώτικη ορχήστρα να γίνει γνωστή παντού, τόνισε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Θανάσης Σχίζας, ο Αναπληρωτής Δημάρχου σε θέματα Ύδρευσης και Ηλεκτροφωτισμού και Πρόεδρος των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων Μαρίνος Σαρλάς, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Πολεοδομίας και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’βαθμιας Εκπαίδευσης Νίκος Χατζητρακόσιας, η Αναπληρώτρια Δημάρχου Νομικής Υπηρεσίας και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Χρυσούλα Κουράση, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ