Φυλή: Ευχές και γλέντι στην Βασιλόπιτα του Συλλόγου Τσουκλιδίου

0

Με συμμετοχή μελών και φίλων, θερμές ευχαριστίες, ευχές αλλά και τρικούβερτο γλέντι, διανθίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου του 2024, η Βασιλόπιτα του Συλλόγου Τσουκλιδίου.

Την εκδήλωση άνοιξαν με το καλωσόρισμα των επισήμων και του κόσμου που ανταποκρίθηκε στη πρόσκληση, αρχικά η Γραμματέας του Δ.Σ. Χριστίνα Γαλανοπούλου κι εν συνεχεία ο Πρόεδρος Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος κάλεσε κοντά του όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα ευχαρίστησε για την ουσιαστική συμβολή τους στις δράσεις και στο έργο του Συλλόγου.

Θερμές ευχαριστίες εκφράστηκαν εξάλλου στο πρόσωπο του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού για την ικανοποίηση του χρόνιου αιτήματος με την δημιουργία της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας στην ομώνυμη πλατεία της συνοικίας του Τσουκλιδίου αλλά και για την διαχρονική και ουσιαστική του στήριξη σε ότι του έχει ζητήσει ο Σύλλογος.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε επίσης για το Χορευτικό του Συλλόγου το οποίο υπό την διδασκαλία της Σύλβιας Σκαρμούτσου και τη βοήθεια του Στέργιου Δήμου συμμετέχει πλέον σε σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα.

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται άλλωστε φάνηκε και λίγο αργότερα κατά την παρουσίαση χορών από τη Μικρά Ασία αλλά και το γλέντι που ακολούθησε.

Τις ευχές του Δημάρχου Φυλής που δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων εξέφρασε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Αντωνόπουλος ενώ θερμές ευχές στον Σύλλογο με την διαβεβαίωση ότι θα βρίσκονται στο πλευρό των μελών του έδωσαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Λιάκου, Χρυσούλα Κουράση και Σταύρος Κατσίλας, η Τοπική Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων Κλέλια Βαρβαρίγου και εκπρόσωποι κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ