Φυλή: Συγκίνηση – Βραβεύσεις κι ευχές στην Βασιλόπιτα του Αθλητικού Συλλόγου Πάλης “ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ

0

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Α.Ο ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ Άνω Λιοσίων στην παραδοσιακή ταβέρνα Αβράμης.

Οι αθλητές με τις οικογένειες τους καθώς και πολλοί φίλοι του Αθλητικού Συλλόγου Πάλης γέμισαν την αίθουσα και πέρασαν υπέροχα, διασκεδάζοντας μέχρι αργά το βράδυ.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατέρας Άγγελος Κανέλλος και βραβεύτηκαν οι αθλητές της ομάδας που κατέκτησαν Πανελλήνιο μετάλλιο στα πρωταθλήματα του 2023. Τιμητική πλακέτα παρέλαβε και ο προπονητής Νίκος Αποστόλου για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο.

Συγκινητική υπήρξε η στιγμή της απονομής τιμητικής πλακέτας για τον αείμνηστο Ανδρέα Χριστουδουλάκη, που υπήρξε προπονητής της Ομάδας από το 1992 έως το 2002. Την πλακέτα παρέλαβε η κόρη του και προπονήτρια της γυναικείας πάλης Δήμητρα Χριστοδουλάκη.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς έδωσε τις ευχές του στον Σύλλογο και σε όλους τους αθλητές και μίλησε με λόγια από καρδιάς για τον προπονητής της Ομάδας Νίκο Αποστόλου και όλη του την οικογένεια.

Τον κόσμο καλωσόρισε επίσης κι έδωσε τις ευχές του για μια καλή χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς, ο νέος Πρόεδρος των ΛΕΩΝΤΙΔΩΝ Κωνσταντίνος Τσιώλης.

Συγκινητική υπήρξε και η αναφορά του αναπληρωτή Δημάρχου Αθλητισμού Πολιτισμού Γιώργου Μαυροειδή στον αείμνηστο Νίκο Χριστοδουλάκη, προσφέροντας το κομμάτι του στην κόρη του Δήμητρα.

Ο Νίκος Αποστόλου τέλος ευχαρίστησε άπαντες για την στήριξή τους στον Σύλλογο και αναφέρθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου που όπως είπε απαρτίζεται από νέα μέλη με όρεξη για δουλειά και στόχο να πάνε τους “ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ” ακόμη ψηλότερα.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι της Βουλής, Αντιδήμαρχοι, αναπληρωτές Δήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι κι εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Αθλητικών Φορέων του τόπου.

Τιμήθηκαν οι Αθλητές:
Αθανάσιος Αθανασιάδης (Πρωταθλητής Ελλάδος)
Νίκος Καλαϊδόπουλος (Πρωταθλητής Μεσογείου, Βαλκανίων και Ελλάδος)
Δημήτριος Παπακώστας (Πρωταθλητής Ελλάδος – Φοιτητής Παντείου Πανεπιστημίου)
Νίκος Ιωσηφίδης Πρωταθλητής Ευρώπης
Κυριατζής Εμμανουήλ Πρωταθλητής Ελλάδας και Φοιτητής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.
Απόστολος Ζάρας Πρωταθλητής Ελλάδος
Χρήστος Χατσατούρωβ (Πρωταθλητής Μεσογείου, Βαλκανίων και Ελλάδος)
Νίκος Σωτηρόπουλος Πρωταθλητής Ελλάδος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ