Χαλάνδρι: Περισσότερα αγαθά και υπηρεσίες από δεκάδες γενναιόδωρες χορηγίες

0

Τραπέζι για την τσικνοπέμπτη αλλά και την 25η Μαρτίου έστρωσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου, με μια μεγάλη διανομή αγαθών που περιλάμβανε νωπό κρέας και βακαλάο. Μοιράστηκαν επίσης αποκριάτικες στολές για τα παιδιά.

«Η διανομή του Μαρτίου ήταν ιδιαίτερα πλούσια σε όλα τα αγαθά, χάρη στις γενναιόδωρες προσφορές των τοπικών μας επιχειρήσεων, των μεγάλων υπερτοπικών αλυσίδων αλλά και των συμπολιτών μας», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κώστας Ευθυμίου και συμπλήρωσε: «Νιώθουμε ικανοποίηση που με αφετηρία το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη διαχέεται σε όλη την πόλη. Ασφαλώς δεν είναι ζητούμενο, οι συμπολίτες μας να επιβιώνουν χάρη στη γενναιοδωρία των άλλων, ωστόσο φαίνεται ότι αργεί η στιγμή που τα κοινωνικά παντοπωλεία δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης. Μέχρι τότε, οφείλουμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ» σε όλες/όλους ενισχύουν τη δομή καταπολέμησης της φτώχειας με τις ευγενικές τους χορηγίες και βέβαια στους εργαζόμενους στη δομή που κοπιάζουν καθημερινά για να εξυπηρετήσουν περισσότερες από 500 οικογένειες».

Σημειώνεται ότι πέρα από τα τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα νωπά κρέατα, το ελαιόλαδο, τα γλυκίσματα, τους χυμούς, τα είδη καθημερινής φροντίδας και τα απορρυπαντικά, τα παιδιά των εξυπηρετούμενων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο λαμβάνουν επίσης δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα, υπηρεσίες παιδοοδοντιάτρου, υποστήριξης λόγου και εσχάτως υπηρεσίες κομμωτικής.

Χάρη στην πολύπλευρη αυτή στήριξη αλλά και στη σταθερή οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο Χαλανδρίου, το Κοινωνικό Παντοπωλείο συνεχίζει να αποτελεί την αιχμή του δόρατος των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Χαλανδρίου.

Ο κατάλογος των υποστηρικτών της δομής καταπολέμησης της φτώχειας, μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ