Ύδρα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για τη «Μάχη της Κρήτης»

0

Την Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024, ο Δήμαρχος Ύδρας, κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και η Ένωση Κρητών Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης-Βάρκιζας, αφιερωμένη στη “Μάχη της Κρήτης”, με κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης τον Επίτιμο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, κ. Χαράλαμπο Λαλούση. Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Ύδρας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόριο Κωνσταντέλλο, για την τιμητική πρόσκληση και φιλοξενία.

Την επόμενη μέρα, στις 23 Μαΐου 2024, ο Δήμαρχος Ύδρας συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό των Εσωτερικών, κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, στην Αθήνα. Ο κ. Κουκουδάκης, μεταξύ άλλων, τόνισε το πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του Δήμου μας και επισήμανε τις χρηματοδοτικές ανάγκες του Δήμου για την περίοδο 2024-2028.

Τέλος, το απόγευμα της ίδιας ημέρας (23 Μαΐου 2024), ο κ. Δήμαρχος, ως επίσημος προσκεκλημένος του εξοχότατου Πρέσβη της Αργεντινής στην Αθήνα, παραβρέθηκε στη δεξίωση προς τιμήν της Εθνικής Επετείου της Δημοκρατίας της Αργεντινής.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ύδρας ανέφερε ότι φέτος συμπληρώνονται 150 χρόνια διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδος και Αργεντινής και ότι ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε σε όλους τους παρευρισκόμενους της δεξίωσης η αναφορά στην ομιλία του κ. Πρέσβη της Αργεντινής, Luis Alfredo Alpiazu, στους δύο Υδραίους Εθνικούς Ήρωες της Αργεντινής, Νικόλαο Κολμανιάτη και Σαμουήλ Σπύρου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Ύδρας, κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Πρέσβη και να τον προσκαλέσει να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για τα “Μιαούλεια 2024”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ