Άνω Λιόσια: Σύλληψη 24χρονου για τους πυροβολισμούς σε αυτοκίνητο

0

Συνελήφθη 24χρονος το μεσημέρι της 18ης Απριλίου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράβαση του νόμου περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Το ένταλμα για τη σύλληψή του, είχε εκδοθεί στο πλαίσιο δικογραφίας που είχε σχηματισθεί για πυροβολισμούς του 24χρονου μαζί με δύο συγκατηγορούμενούς του ηλικίας 28 και 24 ετών, κατά αυτοκινήτου, μέσα στο οποίο ήταν ένας 32χρονος με την σύζυγο και τα ανήλικα παιδιά του, νυχτερινές ώρες της 13ης Απριλίου έξω από βενζινάδικο στα Άνω Λιόσια.
Χωρίς να τραυματισθεί κάποιος από τους επιβαίνοντες, ο 32χρονος απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο με το αυτοκίνητο των δραστών να αναπτύσσει ταχύτητα ακολουθώντας τους.
Κατά την κίνηση των αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Φυλής, το αυτοκίνητο των δραστών έπεσε σε περιπολικό με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του και τη διαφυγή των δραστών σύμφωνα με την Αστυνομία.
Αργότερα εντοπίστηκε το όχημα που δέχθηκε τους πυροβολισμούς προηγουμένως στα Άνω Λιόσια. Μέσα σε αυτό, βρέθηκε μια βολίδα στο χώρο των αποσκευών και από το σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί περισυλλέχθηκαν 3 κάλυκες.
Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 32χρονος λίγες ώρες πριν συμβεί το περιστατικό, είχε πυροβολήσει μαζί με έναν 34χρονο με κυνηγητικό όπλο, εξωτερικά του σπιτιού του 28χρονου, από όπου και κατασχέθηκαν 4 κάλυκες.
Το απόγευμα της 14ης Απριλίου συνελήφθη ο 32χρονος, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Από τη συνεχιζόμενη έρευνα μετά τη σύλληψη του 24χρονου εντοπίσθηκε σε σημείο περιμετρικά του σπιτιού του το πιστόλι με το οποίο έκανε τις αξιόποινες πράξεις.
Όπως διαπιστώθηκε αποτελεί υπηρεσιακό πιστόλι που είχε κλαπεί από το σπίτι αστυνομικού τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους στην περιοχή της Ηλιούπολης.
Ο 24χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ