Έπιασε… δουλειά ο Πανιώνιος: Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν

0

Το πρώτο τους ραντεβού έδωσαν ο Νίκος Κούστας, οι συνεργάτες του και οι παίκτες του Πανιωνίου το απόγευμα της Δευτέρας στο στάδιο της Νέας Σμύρνης όπου πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Με χαμόγελα και πολύ καλή διάθεση παίκτες και προπονητές έδειξαν από την πρώτη μέρα ότι διαθέτουν μεγάλη όρεξη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το “παρών” έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν το ρόστερ της ομάδας, με μοναδικό απόντα να είναι ο Σπύρος Γεωργούσης, ο οποίος προσφάτως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ενγκογκ… η επιστροφή;

Η έκπληξη όμως της “πρώτης” του Πανιωνίου σύμφωνα με πληροφορίες αθλητικής ιστοσελίδας ηταν ο  Νταβίντ Ενγκογκ. Ο 33χρονος Γάλλος επιθετικός, ο οποίος διαθέτει τεράστια εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο, μεταξύ άλλων μετράει περισσότερες από 70 συμμετοχές με την Λίβερπουλ και την σεζόν 2016-17 είχε αγωνιστεί στον Πανιώνιο, πήρε μέρος στην προπόνηση και μάλιστα έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όπως έγινε γνωστό από τους ανθρώπους του συλλόγου, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να προπονείται με την ομάδα, καθώς πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Να σημειωθεί, πάντως, πως δεν είναι ξεκάθαρο πως έχει η κατάσταση με τους κανισμούς της ΕΠΟ σχετικά με το αν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο Γάλλος σε ομάδα Γ΄Εθνικής. Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και φυσικά εφόσον μπορέσει να παίξει ο Ενγκογκ στο πρωτάθλημα, τότε σίγουρα θα ανεβάσει επίπεδο με την αγωνιστική του “ταυτότητα” και την προσωπικότητα του τον Πανιώνιο.

Να σημειωθεί, τέλος, πως στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι του Πανιωνίου, οι οποίοι καλωσόρισαν με ένα θερμό χειροκρότημα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ