Αιγάλεω: Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ των Δημοτικών Βρεφονηπιακών & Παιδικών Σταθμών

0

Με παιδικές φωνές, χαμόγελα αλλά και χιλιάδες επισκέπτες «πλημμύρισε» το Άλσος της πόλης μας τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024, στο 3o Παιδικό Φεστιβάλ των Δημοτικών Βρεφονηπιακών & Παιδικών Σταθμών Αιγάλεω, που ήταν γεμάτο εκπλήξεις, χρώματα, ήχους & φαντασία.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, τα παιδιά αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά που φεύγει και καλωσόρισαν το καλοκαίρι με ποικίλες δραστηριότητες, μουσική, χορό, photobooth, φουσκωτά παιχνίδια, τρενάκι, πρωτότυπες κατασκευές, bubble show, λουλούδια, μπαλονοκατασκευές, facepainting και ταχυδακτυλουργικά!

Το θέμα του Φεστιβάλ ήταν «Τα παιδιά αγκαλιάΖΟΥΝ… τη φύση!» και οι παιδαγωγοί των Βρεφονηπιακών & Παιδικών Σταθμών του Δήμου επιστράτευσαν τη θετική τους διάθεση, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους και πραγματοποίησαν μαζί με τα παιδιά βιωματικές – ψυχαγωγικές δράσεις για τη φύση, το πράσινο, το περιβάλλον και την ανακύκλωση!

Σε όλους τους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν άφθονα γλυκά και αλμυρά εδέσματα, που με πολλή φροντίδα και μεράκι είχαν προετοιμάσει οι μάγειρες και οι μαγείρισσες των Σταθμών!

Επιπλέον, περισσότερα από 500 μπαλόνια μοιράστηκαν σε μικρούς και μεγάλους και πολλά από αυτά με τη λήξη της γιορτής αφέθηκαν ψηλά, γεμίζοντας με χρώμα τον νυχτερινό ουρανό!

Τόσο ο Δήμαρχος Αιγάλεω Λάμπρος Σκλαβούνος, όσο και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδικών Σταθμών & Θεμάτων Ισότητας Νίκη Βελλιανίτη, κατά τον χαιρετισμό τους τόνισαν το σημαντικό παιδαγωγικό έργο που προσφέρουν οι Βρεφονηπιακοί & Παιδικοί Σταθμοί της πόλης μας, όπου τα παιδιά εξοπλίζονται στη ζωή με τα πρώτα εφόδια, διαπλάθονται ως χαρακτήρες και κοινωνικοποιούνται.

Κατόπιν, ευχαρίστησαν τη Διεύθυνση και το άρτια καταρτισμένο και ικανό Εκπαιδευτικό, Διοικητικό και Βοηθητικό Προσωπικό του Δήμου για τη συνέπεια στο έργο τους, την αγάπη τους στα παιδιά και τον ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινά, ώστε να καλύπτουν τα κενά και να ξεπερνούν τις δυσκολίες.

Επίσης, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, ενώ δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση των αδιάλειπτων προσπαθειών της Διοίκησης για την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών, αλλά και των υποδομών στους Δημοτικούς Σταθμούς, κάνοντας αναφορά και στην πρόσφατη απόφαση της Δημοτικής Αρχής για την κατάργηση των τροφείων και τη Δωρεάν Φοίτηση & Σίτιση όλων των παιδιών στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς & Παιδικούς Σταθμούς της πόλης.

Τέλος, αμφότεροι, αντάλλαξαν ευχές για ένα Καλό Καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το Φθινόπωρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ