Αναβιώνει το Διεθνές Κύπελλο Ακρόπολης πυγμαχίας: Επιστρέφουν τα Ολύμπια στο Καλλιμάρμαρο

0

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο για την αναβίωση του Διεθνούς Κυπέλλου Πυγμαχίας Ακρόπολης και των Ολυμπίων.

Παράλληλα με τους αγώνες θα υπάρχει ένα πλούσιο και ξεχωριστό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στη διεθνή διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο από τις 16-19 Ιουνίου.

Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο γγ της ΕΟΕ Μανώλης Κολυμπάδης, η πρόεδρος του Ζαππείου Χρυσάνθη Βαγενά, η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Δήμου Αθηναίων Νίκη Αραμπατζή, η αντιπρόεδρος του Ζαππείου Μαριάνθη Καφετζή και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Χάρης Μαριόλης.

«Μια τεράστια γιορτή»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας πυγμαχίας Χάρης Μαριόλης στον χαιρετισμό του δεν έκρυψε την συγκίνησή του. «Η σημερινή ημέρα είναι μία Ιστορική για τον Ελληνικό αθλητισμό και φυσικά για την Πυγμαχία. Για πρώτη φορά μετά το 1975 στο Παναθηναϊκό στάδιο, ένα μοναδικό στολίδι Παγκοσμίως, θα γίνει μία διεθνής πυγμαχική διοργάνωση.

Το Παναθηναϊκό στάδιο θα ανοίξει τις πύλες του για ένα διεθνές τουρνουά και η Πυγμαχία κατάφερε να είναι η πρώτη ομοσπονδία που θα μπει σε αυτό το ιστορικό γεγονός. Ελπίζουμε όμως αυτό να είναι μόνο η αρχή. Τα όνειρά μας είναι πολύ μεγαλύτερα για τους αθλητές μας και το άθλημά μας. Ζητώ συγγνώμη για την συγκίνησή μου, αλλά νιώθουμε ευλογημένοι. Για εμάς το κύπελλο Ακρόπολις είναι μία τεράστια γιορτή. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε διοργανώσει πολλές εκπλήξεις. Μια μικρή συναυλία, με τεράστιους ανθρώπους της μουσικής σκηνής για να ζήσουμε αυτή τη μοναδική στιγμή. Όταν έχουμε τόσα σπουδαία ονόματα δίπλα μας, αντιλαμβανόμαστε όλοι πόσο μεγάλη στιγμή είναι αυτή η διοργάνωση για το άθλημά μας. Θα ήθελα να καλέσω τους φίλους της Πυγμαχίας να έρθουν να ζήσουν αυτή την μοναδική παράσταση και τους δημοσιογράφους να γίνουν μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής και να καλύψουν το ιστορικό γεγονός».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ