Αχαρνές: Οι «Βραδιές Πολιτισμού» έρχονται και φέτος στις Αχαρνές από 29 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου

0

Το φεστιβάλ «Βραδιές Πολιτισμού» επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στον Δήμο Αχαρνών και υπόσχεται να προσφέρει ακόμα μία φορά μοναδικές εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές σε όλους τους λάτρεις της τέχνης και του πολιτισμού.

Με κάθε χρονιά που περνά, το φεστιβάλ αυτό αναδεικνύεται ως ένα από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα της περιοχής, κερδίζοντας την αναγνώριση και τον θαυμασμό τόσο από τους καλλιτέχνες όσο και από το κοινό.

Αυτός ο Σεπτέμβριος υπόσχεται, δε, να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακός, καθώς το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει μερικές από τις πιο αξιόλογες και γνωστές παραστάσεις του καλοκαιριού ενώ θα φιλοξενήσει και συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως είναι η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Γιώργος Περρής, ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Μπάμπης Στόκας.

Ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός , στο μήνυμά του, τονίζει:« Ο Δήμος Αχαρνών παραμένει και φέτος πιστός στο ραντεβού που δίνει με τις Βραδιές Πολιτισμού. Μια διοργάνωση που συνεχίζεται για έκτο συνεχόμενο χρόνο, έχοντας πλέον καθιερωθεί ως ένας από τους πλέον πετυχημένους θεσμούς, ξεπερνώντας κατά πολύ τα όρια του Δήμου μας.Οι Βραδιές Πολιτισμού είναι μια φθινοπωρινή καλλιτεχνική διοργάνωση η οποία έχει ως στόχο να φέρει στην πόλη μας μερικές από τις καλύτερες παραστάσεις της σεζόν. Σε ένα πανέμορφο χώρο, όπως είναι το Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», ηθοποιοί και ερμηνευτές βρίσκουν τις κατάλληλες συνθήκες για να μας παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Οι Αχαρνείς έχουν αγκαλιάσει αυτά τα χρόνια το φεστιβάλ, κάτι που αναδεικνύει την ευαισθησία του κόσμου και τις αναζητήσεις του για περισσότερες ποιοτικές προτάσεις ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Σε αυτό το πλαίσιο προσπαθούμε κι εμείς κάθε χρόνο να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Όλα αυτά τα χρόνια στηρίξαμε τον πολιτισμό ακόμη και σε δύσκολες περιόδους για τη χώρα μας. Στηρίξαμε τους καλλιτέχνες, στηρίξαμε τη δημιουργία τους, στηρίξαμε το έργο τους. Κι αυτοί μας το ανταποδίδουν με την παρουσία τους στις Βραδιές κάθε χρόνο, αλλά και φέτος».

Στο δικό μας φεστιβάλ είναι όλοι προσκεκλημένοι. Με θετική διάθεση ξεκινάμε και το φετινό μας ταξίδι στον ονειρικό χώρο της τέχνης.

Οι «Βραδιές Πολιτισμού» σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε και να ζήσετε μαζί τους όμορφες στιγμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ