Αχαρνών: Έναρξη 27ου παιδικού φεστιβάλ

0

Στιγμές συγκίνησης, χαράς και παράδοσης μοιράστηκαν οι θεατές την πρώτη μέρα του 27ου παιδικού φεστιβάλ “Μάριος Δημήτριος Σουλούκος”.
Η αυλαία του φεστιβάλ άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο από τους φιλοξενούμενους του Βαμβακάρειου Ιδρύματος που παρουσίασαν μια καθηλωτική παράσταση για το εκπληκτικό ταξίδι της ζωής που είναι ξέχειλο από προκλήσεις, αναπάντεχα, όμορφα και ασυνήθιστα γεγονότα.
Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν το χορευτικό τμήμα του 27ου & 30ου δημοτικού και τα παιδικά τμήματα της Παραδοσιακής Αναβίωσης- Αχαρναϊκής Κληρονομιάς, του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Αχαρνών «Ο Άγιος Κωνσταντίνος» αι του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αυλίζας.
Η βραδιά έκλεισε με την θεατρική παράσταση «Όνειρο θερινής νυχτός» από το 10ο Δημοτικό Σχολείο.

Στην έναρξη αυτού του ξεχωριστού φεστιβάλ που δίνει βήμα στην παιδική δημιουργικότητα και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου Μάριου Δημήτριου Σουλούκου, απηύθυναν χαιρετισμό οι αντιδήμαρχοι Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωφελών δομών, Νικόλαος Δαμάσκος και Παιδείας & Δια βίου μάθησης, Χριστίνα Κατσανδρή καθώς και η πρόεδρος της «Αρωγής» και του Βαμβακάρειου, Όλγα Παυλίδου.
Το «παρών» στην έναρξη του φεστιβάλ έδωσαν ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής Στέλιος Φωτόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κωφός και Μαρία Μπούκη, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βαγγέλης Κατάρας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής του Δ. Αχαρνών Γιάννης Μίχας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ